Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej dziewczyny pogoda nam sie zrobiła co taka cisza tutaj no chyba ze na priv rozmawiacie moze kiedyś jakaś kawa doniaaa ja tez jestem z tegelen pozdrawiam
Ja na spacerki dziennie latam tak mysle możemy sie skrzyknac gdzieś na venlo i zrobic spotkanie polskich mam co wy na to ? Moze sie spotkać np.w MC z dzieciakami
Aniulka ja jestem chetna:-) Jakby co to ja sie wpisuje na liste obecności. Troche mi już brakuje kontaktu z jakimiś kobitkami dzieciatymi....kolezanki zostały tam gdzie wczesniej mieszkałam a i tak pojechały do Pl....a samej tak smutno. Które jeszcze chetne??
Cieszę się niesamowicie że jest tu tyle mam, przyznam że i mnie brak normalnych pogaduch i obecności innych mam, bo jak "niemamom" mówię że po 9 godzinach pracy jeszcze spacer z małym planuję to jakoś dziwnie na mnie patrzą hehehe. Co do pomysłu spotkania się to jestem całym serduchem na tak !!! Dajcie tylko znać gdzie i kiedy. Ja i mój dwulatek będziemy na pewno