reklama

Jaworzno i okolice

Cześć też jestem z Jaworzna i już próbowałam zmobilizować mamuśki od nas, ale odezwała się tylko 1 może razem uda się stworzyć jakąś fajną grupkę :-):-), ja jestem chętna na spotkanie, spacery, wymianę doświadczeń ....:-):-):-)

reklama
Ciesze się, że sie odezwałaś :) Ja równiez jestem chętna na spacerki i spotkanko. Prosze napisz coś więcej o sobie. Skąd dokładnie jesteś, ile masz lat itd :) Chętnie poznam Cię lepiej :)

Cześć dziewczyny!!! Co tam słychać?? dzieciaczki grzeczne??
Wiecie co , już są 2 wątki o jaworznie, może je połączyć??
Fajnie że zaczyna nas przybywać!!pozdrawiam

A wy w Jaworznie od zawsze mieszkacie czy napływowe??:-)

To tylko ja napływowa :-D

To kiedy na jakiś spacerek i pogaduchy??Ja mogę w niektóre dni popołudniu,weekendy raczej odpadają- taki urok pracującej kobiety. Postaram się dostosować.

A imię nie trudno zgadnąć- Małgosia :-D:-D mam 27 lat, pochodzę z Katowic i mocno związana z nimi jestem-praca,rodzina

Hej :-)
Margolcia ja jestem raczej czasowa, więc po prostu napisz w które dni pasuje:-) i postaramy się dopasować. A żeby było prościej proponuję po ustaleniu terminu spotkania wymienić się telefonami i będzie łatwiej się dogadać.:-) Czekam na Wasze opinie, a może piątek odpowiada??? Jak będzie ładnie, możemy się umówić w centrum a potem iść na jakieś lody np.:-).Napiszcie co o tym sądzicie.:-)

reklama
hej hej
nie pisałam bo nie miałam za bardzo jak.
Ja niestety ten weekend mam zajęty dosyć intensywnie. Ale pomysł ze spotkaniem w centrum jest dobry, godzina 16?? w tygodniu?? Jak wam mija tydzień?? Burza dopadła dzisiaj którąś?? Fajnie się ciemno zrobiło. :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry