reklama

Jaworzno i okolice

Asia spotkanie mamy w czwartek, za 4 dni :-) i na spotkaniu ustalimy termin kolejnego o czym oczywiście zaraz na forum bb poinformuję. Jak Wiki wyzdrowieje zapraszam do siebie na kawę, do ok. 14,00 Michał jest w tygodniu w szkole więc zazwyczaj jestem w domku :-)

reklama
Cześć dziewczyny :-):-). Jesteśmy już po spotkaniu Mikołajkowym, był Mikołaj, prezenty dla dzieciaków i mam, ogólnie zabawa rewelacyjna :-):-). Kolejne spotkanie, tym razem luźne na kawkę, herbatkę odbędzie się za 2 tygodnie, czyli 16,12,2010 w godzinach dopołudniowych ok. 10,00. Zainteresowane mamy proszę o kontakt. Asia może będziesz mogła wpaść ??? Wszystkie mamy i przyszłe mamy serdecznie zapraszam :tak::tak::tak::tak:.

witajcie mamuśki..mój termin przypada na dzis czyli 5 grudzien jak narazie echo tylko lekkie skurcze.Ale ja nie o tym , mam pytanie do was czy miałyscie podobny problem otóż chodzi o to że na moim brzuchu wyskoczyly okropne krosty tych ktorych nie widziałam normalnie rodrapałam bo tak mnie cholernie swedzi no i moj brzuch wyglada jak po wojnie :/ nie dość że rozstępy , to jeszcze czerwone krosty , a ponadto swedzi mnie nie tylko juz brzuch ale i całe ciało ,Może też tak miałyście , co to moze być ? to swedzenie spędza mi sen z powiek ..Jak urodze to wtedy napewno sie z wami spotkam .pozdrawiam

CHATOR gratulacje :-):-), zapraszam do aktywności na naszym jaworznickim wątku :-):-) i jak tylko będziesz miała ochotę do uczestnictwa w spotkaniach Jaworznickiego Klubu Mam.

witajcie .... jednak urodził nam sie synuś :-D a dwa razy na usg niby dziewczynka miala byc .. mialam cesarke i powiem ze nie bylo tak źle , mały byl duzy plus moja cukrzyca i mnie cieli . pozdrawiam

reklama
Morfina syneczek uroczy :-):-):-):-) GRATULACJE !!!!!!! Widzę, że coraz więcej chłopaków :-):-) Gorąco pozdrawiam i jak tylko poczujesz się na siłach zapraszam na spotkanie Klubu Mam :-):-):-)
Asia trzymam kciuki :tak::tak::tak: i czekam na wiadomości od Ciebie, bądź dzielna kochana :-):-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry