asia.joanna
Fanka BB :)
Kurcze, dziwna sytuacja. Masz już wynik bety?Tak zrobili. Czysto płynu nie ma ale pecherzyka też nie widać
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze, dziwna sytuacja. Masz już wynik bety?Tak zrobili. Czysto płynu nie ma ale pecherzyka też nie widać
Dopiero w poniedziałekKurcze, dziwna sytuacja. Masz już wynik bety?
I jak sytuacja u ciebie?Dopiero w poniedziałek![]()
Witaj. Dużo się działo. Koniec końców wpisalam się z tamtego szpitala za duzo nerwów mnie to kosztowało... Bylam prywatnie u ginekologa ale znowu miałam plyn w zatoce i zaczęłam lekko plamic więc dała mnie na oddział(inny szpital) leze od wczoraj. Wcześniej źle obliczyli mi wiek ciąży aktualnie wychodzi 4 tydzień beta 1060-widac pecherzyk w macicy, jutro kolejna dla porównania przyrostu. Dzisiaj dostalam duphaston na powstrzymanie plamienia podtrzymanie ciąży . Czekam jak to wszystko sie rozwinie mam nadzieję że dobrzeI jak sytuacja u ciebie?
Kurcze, nie wiem nawet co Ci powiedzieć. Beta rośnie baaaardzo powoli co nie zwiastuje nic dobrego i plamienie mogło zwiastować jedynie rozpoczynające się poronienie a duphaston to wszystko odwlecze w czasie. A lekarze co mówią?Witaj. Dużo sie
Witaj. Dużo się działo. Koniec końców wpisalam się z tamtego szpitala za duzo nerwów mnie to kosztowało... Bylam prywatnie u ginekologa ale znowu miałam plyn w zatoce i zaczęłam lekko plamic więc dała mnie na oddział(inny szpital) leze od wczoraj. Wcześniej źle obliczyli mi wiek ciąży aktualnie wychodzi 4 tydzień beta 1060-widac pecherzyk w macicy, jutro kolejna dla porównania przyrostu. Dzisiaj dostalam duphaston na powstrzymanie plamienia podtrzymanie ciąży . Czekam jak to wszystko sie rozwinie mam nadzieję że dobrze![]()
Lekarze kazali czekać tak jak by nic nie jestem w stanie zrobić więc.. czekamKurcze, nie wiem nawet co Ci powiedzieć. Beta rośnie baaaardzo powoli co nie zwiastuje nic dobrego i plamienie mogło zwiastować jedynie rozpoczynające się poronienie a duphaston to wszystko odwlecze w czasie. A lekarze co mówią?
Współczuję Ci tej niewiedzy.. A to jest po prostu najgorsze.Lekarze kazali czekać tak jak by nic nie jestem w stanie zrobić więc.. czekam
Masz rację taka niewiedza jest najgorsza naprawdę . Sama sobie współczuję ale nie mogę myśleć negatywnie :/ chociaż to trudneWspółczuję Ci tej niewiedzy.. A to jest po prostu najgorsze.
Miałam tak samo, juz sie poddalam, ale dzisiaj zrobilam jeszcze raz i bita czerwona kreskaJa zrobiłam 10dpo test i wyszedł negatywny. Kilka dni później już był pozytywny![]()