Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Oczywiście ogóraski kiszone jadłam na ulicy aż się wszyscy oglądali. A teraz mam manię na zdrowe odżywianie ale mam słabość do chrupiących drożdżówek od Piskorskej i jeżdzę po nie rano na Jeżyce 

Tam też zaopatruję się w pyszne surówki w Pychotce mniaaaaaaaaaam. No i jabłka śliweczki papryczka słodka, którą odkryłam na pewnym straganie, chrupie i sączy się z niej sok, a wpołączeniu z chrupiącym chlebkiem i serkiem Twój Smak 

Sniadaneczko rewelacja. Dziś na obiad serwuję pieczony schab z dzika, którego upolował mój mąż z buraczkami i zupkę szczawiową. Ślinka cieknie
znam to.... najlepszy jest moment jak czuje ze jestem glodna i pomysle sobie o czyms do wszamanki i od razu mi sie odechcewa jesc!!!!Juz sie nawet nie zmuszam kupowac tego na co mam ochote,bo jak tylko cos powacham to odrazu gorzej mi![]()