reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

JEDZONKO !!!

reklama
to sie nazywa wlasnie babka ziemniaczana :)

Wielkie ?arcie - BABKA KARTOFLANA

O widzisz! Dzięki!
Ciekawe czemu wydawało
mi się, że babkę ziemniaczaną robi się z już ugotowanych kartofli.

Zawsze twierdziłam, że lenistwo matką wynalazku, nie mogło być, że tylko ja na to wpadłam :rofl2:

woloszki - ekstra to wygląda. Mimo, że po śniadaniu, to pociekła mi ślinka

Woloszki mniamusnie wyglada:yes:
A ja polecam dla leniwych nie majacych sokowirowki ale za to majacych malakser:najpierw ziemniaki zetrzec na duzej tarce a potem w blenderze(albo nakladka do koktaili tez sie super spisuje) rozdrobnic do konca i brak obtartych plackow.Co prawda wiecej mycia ale jaka oszczednosc paluchow:-Dnawet meza heheheheh.

No to ja muszę powiedzieć, że my tylko na tych grubych oczkach robimy.
A czasami mieszamy z marchewką.
Ale w sumie z tym blenderem to dobry pomysł :)

Tez lubie babke czy placki starkowane na dużych oczkach… kurcze jeść mi się zachciało;-) a postanowiłam przejść na diete;-) chyba znowu nici z moich planów;-)

PLackow nic nie zostalo bo jeszcze przyszla kolezanka z synem i maly jak sprobowal to bardzo mu smakowaly :-D:-D
A dzis robie z przepisu Vici schabowe ala Hawaje :-D:-Dz ryzem tylko nie mam pomyslu na dodatek, moze reszte ananasa skroje mam jakas kukurydze hmmmm NO ale obiecalam maksowi ze mu zrobie galaretke z ananasem, wiec pewnie pozre mi calego ananasa.
A jutro robie piers z kurczaka z curry i bananami. Juz dawno sie na niego napalilam i chyba jutro zrobie.

U nas juz kurczak z bananami nie wchodzi mezowi:-(a mi za to tak i robie wieksza porcje i mroze dla siebie:-)
A placki dzis robilam i nie podeszly nam:no:nie ma to jak smietana i cukier do plackow:-D

reklama
Do góry