reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

JEDZONKO !!!

a ja dzisiaj zrobiłam pulpety w sosie smietanowo pomidorowym zapiekane z brukselka i serem:-) Kurczaki jadam tylko ja i Antonio, moj maz twierdzi ze kurczak to nie mięso.... no cuż....

reklama
tak, tak - popieram prosbe woloszki .... moze niektorym jakis przepis wydaje sie oczywisty ... ale nie dla mnie :) wiec poprosimy o przepis na puplety i zapiekanke makaronowa :)
potrawa z bananami to nie dla mnie ... banany tylko na surowa ... zadna inna ich postac nie jest akceptowalna w naszej rodzinie ... (no moza poza deserkami kamilki :) )

poza tym proponuje zalozyc nowy watek na ktory bedziemy kopiowac same przepisy z tego ... bedzie latwiej znalezc cos potem :)

Juz temacik jest,zaraz powklejam tam przepisy z tad.Teraz tam tylko przepisy a tu mozna komentowac hehe.Calkiem jak w galerii i komentarzach.Bo o jedzonku tez trzeba rozmawiac:-D

No i uciekam doszlam tylko do polowy 5 str.Ale potem zrobie reszte chyba,ze ktos ma czas to zapraszam do kopiowania.ja spadam bo Victor juz sie nudzi:-)

No i gotowe,wszystkie przepisy w oddzielnym watku.
Rybciu
dzieki za pomoc:-)
Woloszki jak te kotlety hawajskie??I czy robilas juz paczki moze??

reklama
Vici kotlety Darkowi smakowaly. Ja dalam tylko po jednym krazku na kotleta a moglam dac wiecej bo jeszcze mialam miejsce. Ale Darek powiedzial ze dobre i ze cos innego, a sprobowalby powiedziec ze nie dobre to by nic nie dostal, wiec jemu zawsze smakuje hehehehehe. Dzis robie kurczak z bananami.
Paczkow nie robilam bo nie mialam kiedy, chcialam w weekend ale wzialismy sie za przemeblowanie.

Do góry