reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Jestem na świecie ;-) Porady i Rady....

kurde... iwon, kamlotka zabijcie mnie, ale Wam nie powiem. Już sie tak zwiesilam, ze nie pamietam. Pamietam, ze z Nati te to mialam. Musze sie do doktorki udac i zapytac:unsure:, bo nie pamietam. Skleroza:confused2:
a swoją drogą kamlotka troche dziwne ze az dwie krople dziennie Ci kazala podawac:shocked2:, bo tyle to sie doroslym podaje:errr: i to dlatego ze za szybko rosła:confused:

reklama
karola615 No tak mi powiedziała :eek:, chyba zacznę dawac 1 krople, na pewno nie zaszkodzi jak zmniejsze, a może pomoże? :-(

Aha i głosik oddany, jak codzień...

ja nie wiem kamlotka kto Ci kazał dawac 2 krople jesli dziecko jest zdrowe i nie ma podejrzenia krzywicy :wściekła/y::eek: wieksze dawki daje się tylko dzieciom ktore są chore lub mają predyspozycje do krzywicy. tak mi powiedziała moja pediatra. nawet jak się karmi modyfikowanym w ktorym są wit i m.in d3 to nalezy dawac 1 kropelkę

Beata, na moją Agatkę jak była jeszcze w brzuszku depilator działał dokładnie odwrotnie - od razu zaczynała brykać jak szalona :-D muszę sprawdzić czy jej to zostało :tak:

ja gdzieś czytałam że 2 krople się podaje jak się dziecko rodzi w okresie zimowym bo mniej witaminki dziecko czerpie ze słońca ale urodzonym w lecie wystarczy jedna

Beata 26-depilator na sen dziecka-ŚWIETNE!
Ale my się przy tych dzieciakach uczymy. Odkrywamy świat razem z nimi.
Moja uwielbia jak się nad nia nachylam i mówie powiedz łaaaał, no powiedz łaaał. A ona wtedy się smieje:)
Nigdy nie sądziłam, że będę się tak spełniac jako matka:)

Mój to przy dawaniu witaminek się śmieje. Ja mu daję, nawijam do niego, on przestaje sie ruszać i za chwilę językiem na zewnątrz wypycha i piękny usmiech. Jak się to zaczęło powtarzać to aż nie wierzyłam, że może już robić to świadomie.
Teraz się staram z mężem dawać bo przy nim jeszcze ani razu nie wypluł, och cwane te dzieciaki się robią.

A jak wasze dzieciaki zasypiają wieczorem? Bo moja się nauczyła podczas jedzenia...co nie jest dobre. Najpierw kąpiel o 19 a potem cyc lub butla (teraz jestem chora to mąż podaje moje mleko) i zasypia koło 20-21.

reklama
A mój jak czuje ,że idzie wit. to zaciska usta .I to skubany od poczatku,skąd to wie to nie mam pojecia :))).
dzewczyny a podajacie też wit.K ??

Do góry