reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jestem na świecie ;-) Porady i Rady....

reklama
Teraz z innej beczki.Zastanawiam sie nad wypadem na basen.Co o tym myślicie ,a może juz pływacie ze swoimi maluszkami??????:happy:

Basen do świetna sprawa. Sama z chęcią bym poszła z Małym popływać.
Ale poczekam do wiosny....

kochana ja na basen to jeszcze kilka lat chyba nie pojdę tak wyglądam ze szok:szok: nie chce ludzi straszyc:-) wiesz, rozstępy, cellulit itp itd i tvn i HBO jak to mowi Czesio:laugh2::laugh2::laugh2:

Beatka nie przesadzaj:szok: :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ja bym chętnie poszła na basen ,a le u nas w okolicy nie ma takiego dla dzieci, buduje sie dopiero, chyba 40 km od nas, jest basen gdzie sa zajecia dla niemowląt koszt to 20 zł od rodzica,bobas za darmo , musze popytac pediatry czy juz można :-)

Gabiaz słyszałam,że w Dobrym Mieście jest super :tak: Moja siostra cioteczna jeździła:-) z Olsztyna własnie na ten basen...on niedawno wybudowany:tak:

Też bym poszła na basenik, ale chyba poczekamy na cieplejsze dni.

Moj mały ma taką chrypkę i czasem kaszelek rano i wieczorem, w dzień nic się nie dzieje, już dwa dni i zastanawiam czy przeczekać czy do lekarza co myślicie? Takie dziwne to, że tylko rano i wieczorem. Zastanawiam się czy to nie przez powietrze od grzejników.

Stopi- asymetrie leczymy symetrią a nie asymetrią!! czyli wieszasz zabawki z przodu,podchodzisz z przodu,mówisz do dziecka z przodu!!
u nas jest to samo.wzmozone napięcie, asymetria ułozeniowa.chodzimy na rehabilitacje 2 razy w tygodniu. jest bardzo fajnie.cwiczymy metodą Bobatha.
Polecam książke zawitkowskiego on pokazuje techniki pielęgnacyjne metodą bobatha. to naprawde nic strasznego.ale trzeba z dzieckiem poćwiczyc.u niektóych mija samo. ale neurolog jak najbardziej wskazany.
my wlasnie szykujemy sie i jedziemy cwiczyc.

beata26-daj sobie siana,nie takie na basen łażą.A po drugie to po to się tam chodzi ,aby zrzucić wroga:tak::tak::tak:.
Mój Karol sie upomina,a wczesniej żesmy jezdzili,biedny,świat do góry nogami mu się przewrócił,ale mówi,że LULI nie sprzeda:-D:-D:-D.Tylko z tego co wiem to do maluszków musi być woda ozonowana.Musze zapytać w rodzinnym miescie .Tam wybudowali basen kryty niedawno i są zajecia dla maluszków ,ale nie wiem ,jak duże maluszki tam chodzą.

reklama
makro moja po nocy tez czasem kaszalek, a ja mam po nocy zawsze chrypke:-) potem i jej i mi przechodzi. katar jak miala to tez głównie nocą a w dziń lżej. najlepiej powiesic na kaloryfer mokry ręcznik albo zainwestowac w nawilżacz.

Do góry