Mocz udalo mi sie pobrac za drugim podejsciem podczas karmienia i to do pojemniczka , srodkowy strumien!!!

Tylko czekam na wynik w necie, bo nie mialam jak podjechac dzis do przychodni. Ale chyba nie jest zle, bo by dzwonili.
Anemie Lena ma i miala od poczatku. Tylko ,ze w szpitalach powiedzili mi o tym. Bilubiryna znow idzie w gore przez ta anemie.
stopi69 my z niedokrwistością walczymy od urodzenia. Taki urok wcześniaka i na ten temat dużo już wiem. Jeśli chcesz to powiedz jakie Lenka ma wyniki, powiem Ci czy jest aż tak źle jak mówią. My już osiągnęłyśmy poziom hemoglobiny 9,3, a było dużo mniej ;-)
Lena tez ma od urodzenia anemie, tylko w szpitalach mowili, ze krew jest ok, a nie byla jak sie okazalo.

Nie ma tragedii, ale ja jestem juz tak wkurzona, bo jak mozna bylo nie zauwazyc anemi. I ja sie dziwie, ze ma slaby apetyt.
Bilubiryne z 17,1 zbili jej na lampach 10. Po 2 dniach bylo 14.Znow lampy i zbito do 10,5. Tydzien pozniej znow 14. Zbili do 6,8. A teraz znow urosla do 10. Co jej zbija fototerapia to rosnie
Krwinki białe (WBC) - 7 G/l Krwinki czerwone (RBC) - 3,1 T/l Hemoglobina 11 g/dl Hematokryt 32 %
Twoja corcia bierze zelazo, czy jeszcze cos?? A jak je dobrze czy slabo??
Co do smoczkow to u nas nie byl ani razu potrzebny. Lena juz wogole z butli nie chce jesc tylko cyc. A tak chcialam miec troche wiecej wolnego