reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kiedyś niewielu ekspertów wierzyło, że małe dzieci mogą doświadczać depresji lub lęku. latach 90. stało się jasne, że depresji i lęku mogą doświadczać nawet trzylatki. Jednak u wielu dzieci objawy depresji objawiają się w pozornie niepowiązany sposób, na przykład agresją, zaburzeniami odżywania lub nadpobudliwością. Zapraszam cię na bezpłatny live. 2. marca o 15:30 Wpadaj na YT albo oglądaj na FB

reklama

Jeżdżę bezpiecznie czyli wszystko o fotelikach

aniasorsha

Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Miasto
Gliwice
A ja mamteraz fotelik deltim grillo i jestem bardzo zadowolona. Jest obszerny, łatwo się go zapina, ma fajną wkładkę dla noworodka, funkcję bujaczka i leżaczka. Dlatego myślę o kupnie następnego fotelika z tej samej firmy - Deltim Mały Podróżnik. I fajne w nim jest to, że jest on dla wszystkich pozostałych grup wagowych: dla 9-18 ze stelażem, 18-25 demontuje się stelaż, a 25-36 demontuje się całe oparcie i zostaje tylko ta podkładka-poddupnik. I nie jest drogi - gdzieś koło 400.

Tu jest link na allegro: Deltim MAŁY PODRÓŻNIK 9-36 kg + 6 x GRATIS !!! (126670751) - Aukcje internetowe Allegro

reklama

ell

Ja tez mam fotelik deltim grillo i jestem bardzo zadowolona, prosty w obsłudze i mała tez przebywajac w nim nie narzeka. Myslę, ze potem też pozostane przy tym samym producencie.

baśka

Mama Karola i Bartka
Miasto
Elbląg
A macie jeszcze w deltimie wkładke? My mamy ale musiałam wyjąć zapiecie przełożone przez dziurkę we wkładce i podnoszę ją do góry bo sie nasz długas nie mieścił a bez to się trochę boję że mu niewygodnie będzie...

patrycja24berlin

Miasto
xxx
Cicha my jeszcze z wkladka...ale jutro robie probe i zobacze jak bedzie siedzialo sie Noemi bez...A jak bede kupowac fotelik nastepny to wezme moja corcie do sklepu i bedziemy probowac po kolei kazdy model...taki ktory bedzie naj,naj ten pojedzie z nami do domu:-)

ell

Basiu my nadal z wkładką, ale ledwo mała wciskamy i chyba niebawem nadejdzie czas spróbowania bez, w domu małą wkładam tak do pobujania bez wkładki no ale co innego jazda samochodem a co innego bujanie. Zrobimy jakaś rundkę wokol bloku i zobaczymy czy mała chwieje się od boku do boku... bo tak to chyba cięzko powiedzieć czy juz można wyciagnąć.

patrycja24berlin

Miasto
xxx
Cicha-wyciagnelam dzis wkladke z maxiego i zostawilam tylko ten taki trojkat jakby ktory byl pod pupa...Niunia super wygodnie siedzi..a glowka jej nie opada nigdzie bo sa fajne boki w tym foteliku... :-D :cool2:

aniasorsha

Miasto
Gliwice
Ja Olce wkładkę wyjęłam 2 tygodnie temu i Mała to wyraźnie docenia. Ona już mocno trzyma głowę, a lekarka powiedziała, że wkładki się standardowo pozbywa,gdy dziecko kończy 3 miesiące

reklama

fusik

Mama 2006/2010
Miasto
Łódź
a ja mam fotelik Implasta i już od 1 m-c nie mam wkładki. Przyznam szczerze że jest on trochę wąski i chyba na długo nam nie straczy jak dojdą cieplejsze kurtki. Patrzyłam ostatnio na większe foteliki i coraz bardziej podobają mi się Deltimy.

Do góry