porzeczka97
Fanka BB :)
O ja pierdziu..nawet nie mam kogo zapytać bo nikt nie miał potrzeby prywatnie chodzić.. patrzyłam w Internecie te badania koło 30 zł jedno na krew. Nieźle. No ale jak trzeba to trzeba.Tak, ale prywatnie za to płacisz.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O ja pierdziu..nawet nie mam kogo zapytać bo nikt nie miał potrzeby prywatnie chodzić.. patrzyłam w Internecie te badania koło 30 zł jedno na krew. Nieźle. No ale jak trzeba to trzeba.Tak, ale prywatnie za to płacisz.
Oby miała, dziś się przekonam.Skierowanie dostaniesz, ale wszystko zależy od tego czy lekarz ma podpisaną umowę z Nfz. Jeżeli nie to i tak za badania będziesz musiała płacić.
Dziękuję Ci BARDZO mocno@porzeczka97 Zestaw kompletu badań to koszt ok 2000zł... Czasem na niektóre badania skierowanie może dać rodzinny, więc zawsze możesz do niego zadzwonić i podpytać. I tak na badania krwi nie musisz mieć skierowania - z reguły lekarz prywatny daje skierowanie, na którym są wypisane badania, ale w labie musisz za nie zapłacić. Jeśli będzie pobierał jakieś wymazy lub cytologię - to też dodatkowo do wizyty dopłacisz.
No te badania niestety kosztujaO ja pierdziu..nawet nie mam kogo zapytać bo nikt nie miał potrzeby prywatnie chodzić.. patrzyłam w Internecie te badania koło 30 zł jedno na krew. Nieźle. No ale jak trzeba to trzeba.