• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Jutro wizyta u ginekologa.

reklama
@porzeczka97 Zestaw kompletu badań to koszt ok 2000zł... Czasem na niektóre badania skierowanie może dać rodzinny, więc zawsze możesz do niego zadzwonić i podpytać. I tak na badania krwi nie musisz mieć skierowania - z reguły lekarz prywatny daje skierowanie, na którym są wypisane badania, ale w labie musisz za nie zapłacić. Jeśli będzie pobierał jakieś wymazy lub cytologię - to też dodatkowo do wizyty dopłacisz.

@porzeczka97 Zestaw kompletu badań to koszt ok 2000zł... Czasem na niektóre badania skierowanie może dać rodzinny, więc zawsze możesz do niego zadzwonić i podpytać. I tak na badania krwi nie musisz mieć skierowania - z reguły lekarz prywatny daje skierowanie, na którym są wypisane badania, ale w labie musisz za nie zapłacić. Jeśli będzie pobierał jakieś wymazy lub cytologię - to też dodatkowo do wizyty dopłacisz.
Dziękuję Ci BARDZO mocno😍 będzie trzeba zaraz jechać do bankomatu. Zobaczę co dziś mi zrobi i na co da i zadzwonie do rodzinnego zapytać na co ewentualnie skierowanie mogłabym dostać

O ja pierdziu..nawet nie mam kogo zapytać bo nikt nie miał potrzeby prywatnie chodzić.. patrzyłam w Internecie te badania koło 30 zł jedno na krew. Nieźle. No ale jak trzeba to trzeba.
No te badania niestety kosztuja :( Ale mogla tez byc gorsze bo np AMH ok 150 zl czy wit D3 ktora jest bardzo bardzo wazna przy zajaciu w ciaze 70 zl

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry