Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dee nie wiedziałam, że jest motyw z żółwikiem, zakochałam się, już mi się moje nie podobają tak jak na początku... Moja siostra ma fioła na punkcie żółwi, muszę jej pokazać.
Na żółwia trafiliśmy przypadkiem i właśnie dlatego go chcieliśmy żeby było inaczej :-) a nie wszystko jednakowe - miś też nie występuje często na allegro ;-)
Szkoda, że jesteś w Wrocławia, bo mam jeden "zapasowy" front z żółwiem. Za jakiś grosz mogłabym Ci go odsprzedać hehe :-)
Do czwartku maja dojsc mebelki do dziewczynek do pokoiku to i ja sie pochwale rezultatem w przyszlym tyg noi jeszcze czekam na naklejeczki ;-) z imionkami :-)
Justynka śliczny pokoik. Wy urządzacie pokoiki dla maleństwa a ja urządzam pokój dla Wiktora (dostał eksmisję bo maleństwo będzie ze mną w sypialni a dwójki już nie zmieszczę) ;-)