chouette82
Fanka BB :)
Arlij kącik przesłodki,
aż sama muszę poszukać czegoś takiego na ścianę- to są naklejki zwykłe?
aż sama muszę poszukać czegoś takiego na ścianę- to są naklejki zwykłe?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kolega nam przywiózł jak przyszła nasza dostawa chusteczek nawilżanych
mam jeszcze prosiaczka, ale koniecznie muszę kupić tygryska, bo brakuje mi w jednym miejscu czegoś :-)
Nasza starsza też ma swój pokoik jednak Wiktorek będzie z nami w sypialni spał,jak podrośnie to też bedzie miał własny pokoik.

Moja Blanka ma juz 4.5 roku ;-)jest duza i duzo jej mowie i tłumacze na temat dzidzimamo Blaneczki - cudne te motylki, bardzo cieplutkoi mamy taki sam leżaczek FP dla małej
. Od początku dziewczyny będą razem mieszkać?? nie boisz się? w sensie że będą się budzić nawzajem, że będą mieć inny tryb dnia na początku i no wiadomo, że 3 letnie dziecko może za bardzo chcieć opiekować się młodszą siostrą i że tak będzie maluszek troszkę w jej zasięgu....?

wie ze nie wolno jej samej wyciagac ani podnosic dziecka. mam nadzieje ze bedzie umiala to zastosowac w praktyce
ale jak sie urodzi dzidzia to bedzie z nami w sypialni,;-);-);-) to napewno bo musze miec malenstwo pod kontrola. balabym sie je razem polozyc ale jak skonczy 6miesiecy to bede probowac je przyzwyczajac juz do spania w jednym pokoju :-)