Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja nie wiem czy będziemy urządzać pokój dla małego już teraz czy za jakiś czas. Na razie będzie spał z nami.. A co później, jakoś nie mam pomysłu.. Poza tym doprosić się mojego o jakąkolwiek ingerencję w przygotowania to jak spacer po cienkiej linie
Zastanawiam się nad zakupem dla malucha kosza wiklinowego na pierwsze miesiące. Wcisnęłabym koszyk tuż przy łóżku, żeby mieć do dzidziusia blisko..
Słyszałyście jak te koszyki się sprawdzają? W Polsce nie są jeszcze chyba zbyt popularne?
http://www.suwaczki.com/
Ja już nie mogę się doczekać mebelków w pokoiku Mikołajka - wybraliśmy firmy Meblik bo sa porządnie wykonane i wytrzymają z małym do 7 lub 8 roku życia (łóżeczko zmienia się na tapczanik) Meble dla dzieci - meble młodzieżowe - pokój dziecięcy - meble dziecięce - łóżeczka dziecięce - łóżka dla dzieci - Meblik.pl
A ściany sa jasno zielone więc będą pasowac do tych kolorów.
Jak wszystko będzie na miejscu to zrobię zdjęcie)
A co do fioletowego dywanika to bardzo ładny - lubię ten kolor szczególnie w połączeniu z zielonym (tak mamy w sypialni).
Ja nie wiem czy będziemy urządzać pokój dla małego już teraz czy za jakiś czas. Na razie będzie spał z nami.. A co później, jakoś nie mam pomysłu.. Poza tym doprosić się mojego o jakąkolwiek ingerencję w przygotowania to jak spacer po cienkiej linie
Zastanawiam się nad zakupem dla malucha kosza wiklinowego na pierwsze miesiące. Wcisnęłabym koszyk tuż przy łóżku, żeby mieć do dzidziusia blisko..
Słyszałyście jak te koszyki się sprawdzają? W Polsce nie są jeszcze chyba zbyt popularne?

u nas juz po malowaniu, chociaz nadal balagan, ja narazie dla bobasa nie mam lozeczka, nie wiem czy bedziemy teraz kupowac, mam natomiast cos co nazywa sie bassinet, wyglada jak wozeczek, ale to taka kolyska, ma koleczka, ale mozna je latwo podniesc i robi sie z tego kolyska, male i mobilne, ale... wystarcza tylko na gora 8 tygodni, tak samo taki koszyczek wiklinowy, nie ma szans by wystarczyl do momentu az bobas bedzie siadal, wyrosnie z tego duuuuzo szybciej, osobiscie nie mialam zamiaru tego kupowac, ze wzg na krotki okres uzytkowania, a jestem przeciwniczka duzej ilosci przedmiotow, ale ten koszyczek dostalam, wiec bede go uzywala na poczatku. osobiscie polecam lozeczko, jesli ktos nie ma nadmiaru pieniazkow i miejsca na przechowywanie w pozniejszym czasie nieprzydatnych juz rzeczy, tutaj jest to bardzo popularne i z tego co wiem starcza na prawde na bardzo krotko.

Tapczanik to chyba dopiero od ok 3 lat więc koszyk na tak długo raczej odpada - z tego co sie orientuję to koszyki i kołyski sprawdzają się do kiedy dziecko samodzielnie jeszcze nie siada.
Ale teraz większość łóżeczek ma funkcję zmiany z dziecięcego ze szczebelkami na tapczanik (na pewno Meblik i BabyVox).
więc jest..mało dziecinny

W sensie koszyk wystarcza na krótko??? Bo się pogubiłam![]()

a narazie mamy bardzo duzo rzeczy fioletowo mietowych ktore idealnie beda sie komponowac z tymi kolorkami :-)