fajnesuper tylko antyrama cena szok ;o;o a na drzwi widziałam plakaty fajne zaraz poszukam
o dobrze pamietałam ale to plakaty na drzwi na impreze
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fajnesuper tylko antyrama cena szok ;o;o a na drzwi widziałam plakaty fajne zaraz poszukam
o dobrze pamietałam ale to plakaty na drzwi na impreze
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Martolinka ten kermit w calosci ma ok 2metry... wiec jest dlugi...
Ula to zdjecia pokoju Majki...poszukam pozniej jakich farb uzylismy i napisze...
ostatnio robilismy remont u mojej mamy, cala podloga ma mniej wiecej taki kolor PANELE PODŁOGOWE AC4 8mm ! MEGA WYTRZYMAŁE. !!! (1259629629) - Aukcje internetowe AllegroLotka super jest połączenie zielonego i pomarańczu.
Ja u nas w pokoju w ubiegłym roku poszalałam i zrobiłam oliwkę 2 ściany i brąż dwie sciany, mamy żółty wypoczynek. Wyszło ciemno. I ogólnie jak się mieszka w jednym pokoju to jest wielki misz masz. Kolory mam takie w pokoju:
i żółty wypoczynek.![]()
Dziewczyny a jakie kolory pasują do żóltego wypoczynku? Ja chyba na górze w pokoju poddaszowym położę ciemniejsze panele i jasne ściany jakieś (kawa late lub biała czekolada Duluxa-tak narzie głośno myślę). Bo chyba tak się robi jeżeli jasne ściany to ciemniejsze panele a jak ciemniejsze sciany to jasniejsze panele.
Wypoczynek mam taki:
![]()
Vero Appartamenti
w kolorze ciepłym żółtym.
Klaudzia powrzucaj zdjątka Twojego mieszkanka? co? ;P
Przesledziłam wątek i widziałam zdjątka z poprzedniego Twojego mieszkanka i super są ;D Teraz też sie remontowaliście to pewnie też coś fajnego tam macie ;D
Ja najpierw pojadę wybrać w komforcie wykładzinę dywanową, pod nią bedzie gąbka (bedzie mięciutko do chodzenia ;D) potem zielony do wykładziny a potem coś niebieskiego-zielonego-turkusowego (i pewnie znowu gówienko wyjdzie eheheheh)
Mi się podobają takie kolorki ale to już z mieszalnika
Zobacz załącznik 290256Zobacz załącznik 290259Zobacz załącznik 290257Zobacz załącznik 290258
i oczywiscie tego odcienie od niebieskiego po zielony jasniejszy i ciemniejszy.
![4028_pokoj_szymka_066[1] (2).jpg 4028_pokoj_szymka_066[1] (2).jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/136/136279-b5c3d00f4b5454e580ae01c6c26eaaba.jpg?hash=tcPQD0tUVO)