• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kącik kulinarny

reklama
U mnie dziś szału nie było ;-) ugotowalam rosół na gęsi. Na drugie ja zjadlam ugotowane mięsko i warzywa z rosolu hehe chłopcy nie chcieli nic więcej. Ja zaczynam pochłaniac ilości niemożliwe... :-/ jeszcze zjadlam resztę zapiekanego ryżu z jabłkiem :-D

U mnie dania wege, na śniadanie owsianka z żurawiną, jogurtem naturalnym i bananem.
Na obiad ziemniaczki, buraczki i kotleciki z kaszy gryczanej (kasza, marchewka, pietruszka, cebulka podsmażana, jajko, przyprawy) i sosik pieczarkowy do kotlecików. Smażone dobrze tolerujemy, cebulkę w umiarkowanych ilościach również, więc sobie nie odmawiam.
Zupka jarzynowa, w której był i kalafior i brukselka i por też została zaakceptowana przez mały brzuszek.
Na deser jabłko pieczone z cynamonem i dżemem figowym. Uwielbiam!

Dziewczyny, ale Wy pyszności jecie! A kto to Wam gotuje??? Jejku, jak ja bym zjadła cokoliwek z tego co napisałyście.... Ja wracam od dzis do lżejszego jedzenia. Bo Laura juz niby mieisiac skończyła i zaczynałam jeść normalniej, ale chyba jej nie służy... A może to słodycze? Od kilku dni pochłaniałam spore ilości paluszków, herbatników, biszkoptów i zdarzyo mi sie złapać ze 4 toffife...

Marcysia moze byc tez po slodkim ja jadlam biszkopty i cherbatniki i bylo niefajnie. Slyszalam o tym ze slodkie tez zle nabrzuszek robi.

Dziewczyny dajcie przepis na jakies ciasteczka wykrawane. To dla starszej. Dokupilam foremek bo strasznie jej sie spodobalo robienie pierniczkow.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry