dawidowe
Fanka BB :)
ja narazie podaje te kaszki które robi na oddzielnym mleku czyli akurat na bebilonie. Uwazam ze za duzo nowosci na raz. Słiczki, kaszki i jeszcze mleko. Kupiłam raz kaszke bebilon wanilia i steirdzam ze jedna wielka porazka. Jak robie wg przepisu to mi dosłownie wychodzi zwykłe mleko ze smakiem waniliowym i jakies takie wodniste. Dopiero jak dodałam 2 łyzki wiecej to mozna było stwierdzic lekka gestosc. Dotej pory resztka lezy w butelce i nie zgestniała. Obawiam sie ze jak bym miała małej zrobic tak aby podaj jej łyzeczka to bym musiała wsypac pół pudełka.
A aporopo kaszek kupiłam kaszke na dobranoc czekoladowa hipp po 6 miesiacu. Co mi tu pachnie złym wiekiem. Narazie sobie bedzie czekała i to sadze ze sporo.
Moja je na spiocha tylko o 19 jak jest po kapieli. Ale pozniej nic jej nie wciskam bo by nawet nie wsypiła
5-6 mleko
9-10 kaszka glutenowa
13 pół słoiczka obiadku + pół słiczka deserku
16 kaszka bezglutenowa / mleczko
19 mleko z kleikiem ryzowym/kukurydzianym
Wypija od 110-170 czegokolwiek do tego duzo pike rozwodnionych soczków lub słabych herbatek ziołowych i owocowych
A aporopo kaszek kupiłam kaszke na dobranoc czekoladowa hipp po 6 miesiacu. Co mi tu pachnie złym wiekiem. Narazie sobie bedzie czekała i to sadze ze sporo.
Moja je na spiocha tylko o 19 jak jest po kapieli. Ale pozniej nic jej nie wciskam bo by nawet nie wsypiła
5-6 mleko
9-10 kaszka glutenowa
13 pół słoiczka obiadku + pół słiczka deserku
16 kaszka bezglutenowa / mleczko
19 mleko z kleikiem ryzowym/kukurydzianym
Wypija od 110-170 czegokolwiek do tego duzo pike rozwodnionych soczków lub słabych herbatek ziołowych i owocowych
Ostatnia edycja: