reklama

Kącik małego smakosza

reklama
Strip Zuzka wypija już tylko jedną flaszkę na dzień dobry. Z tego co wiem to jeśli nie jesteście uczuleni na nabiał to może jeść sporo. A gdyby z nabiałem nie wypalało któregoś dnia to trzeba uzupełniać wtedy witaminę D. Mleko już nie jest aż tak ważne w wieku naszych "maluchów" nie łam się. Może po prostu Wojtuś stwierdził, że już dorosły facet z niego i mlenia nie chce :-)

Mamuśki jak rozmrażacie jedzenie dzieciom? w mikrofalach czy po prostu rano wyciągacie z zamrażarki i samo się Wam rozmraża?
ja rozmrazam normalnie/samo sie rozmraza. Ale pozniej nie tylko podgrzewam w garnuszku, alew zagotowuje. Takie instrukcje dostalam od mamy i sie do nich stosuje:)

A my od kilku dni na dwoch flaszkach( wczesniej byly 3). Moja Maura z kolei uwielbia mleczko:)

Strip a ja bym spróbowała podawać mu ukryte mm czyli dodawać nieco do obiadków, do jajecznicy, zrobić na mm placuszki itp ja już o tym wcześniej pisałam - dla mnie mm ma tak dobrany skład, witaminy itp wszystko co potrzebuje maluch i ja cały czas małej dodaje mm do czego sie tylko da bo u nas jest tylko 1 butla dziennie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry