Makuc wcale nie zamotałaś, wszystko zrozumiałam i jutro spróbuję zrobić 
Kasis ja chyba od miesiąca daję regularnie zupkę i drugie danie. Posiłki jadamy w miarę regularnie:
5:00-6:00 butla mm z kaszką
8:00 drugie śniadanie, czyli kaszka, Danio, twarożek, jajeczniczka, parówka lub kanapka
11:30 zupka (w zależności od tego ile zjadł na śniadanie), albo mały albo duży słoik
13:00 drugie danie (zwykle duży słoik)
15:00-16:00 podwieczorek, czyli owocki, jogurt lub inny deserek
18:00 kaszka
20:00-21:00 butla mm z kaszką
Staram się pilnować tych godzin, choć nie powiem by nie było wahań. Najbardziej ruchomy jest obiad. Z ilościami bywa różnie. Czasami podwieczorek nam wypadnie (bo Wojtek nie chce) albo drugie śniadanie jest mikroskopijne. Kiedy indziej zjada wszystko + nasze posiłki i jakieś przegryzki
Natolin ty nie dokarmiasz Pudzianka
??? Toż on zjada chyba najwięcej mm ze wszystkich naszych maluszków!

Kasis ja chyba od miesiąca daję regularnie zupkę i drugie danie. Posiłki jadamy w miarę regularnie:
5:00-6:00 butla mm z kaszką
8:00 drugie śniadanie, czyli kaszka, Danio, twarożek, jajeczniczka, parówka lub kanapka
11:30 zupka (w zależności od tego ile zjadł na śniadanie), albo mały albo duży słoik
13:00 drugie danie (zwykle duży słoik)
15:00-16:00 podwieczorek, czyli owocki, jogurt lub inny deserek
18:00 kaszka
20:00-21:00 butla mm z kaszką
Staram się pilnować tych godzin, choć nie powiem by nie było wahań. Najbardziej ruchomy jest obiad. Z ilościami bywa różnie. Czasami podwieczorek nam wypadnie (bo Wojtek nie chce) albo drugie śniadanie jest mikroskopijne. Kiedy indziej zjada wszystko + nasze posiłki i jakieś przegryzki

Natolin ty nie dokarmiasz Pudzianka