Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Musi zjeść ok. 23:00-24:00 a potem nad ranem. Zdarzyło się, że ta poranna butla nam wypadła. No tak, tylko że zdarzyło się 2-3 razy a zwykle wypija. Co lepsze w nocy dostaje 270-300ml mleczka + kilka miarek kaszki (ostatnio doszłam do 8 czy 10
!!!). W sumie wychodzi tego wszystkiego praktycznie pełna butla, czyli ok. 360ml. Nie wiem gdzie on to mieści. No, nad ranem zwykle trochę zostawi. Fakt, że potem nie zawsze zjada śniadanie- albo je kaszkę/serek ok. 9:00 albo podziubie coś innego. Nie domaga się specjalnie a niekiedy wręcz nie chce. Z obiadkiem bywa różnie. Raz zje cały duży słoiczek zupki, kiedy indziej tylko pół a zdarza się, że zjada na raty po trochu. Drugie danie rzadko dostaje słoikowe, więc nie wiem ile wychodzi. Dzisiaj np. skonsumował dużą kluskę z sosem
Później je owocki/kisielki czy inny deser albo dopiero kolację (jeśli późno było drugie danie). W sumie nie zjada mało a i tak w nocy wyje o jedzenie. Nie wiem od czego to zależy. Młoda na piersi nie domagała się jedzenia, przesypiała po 12 godzin a ten nie ma szans. Dobrze, że przynajmniej nie wstaje po nocach do zabawy. Z dwojga złego zdecydowanie wolę zrobić butlę niż czuwać przez pół nocy 

kilka razy nawet lepiej i dłużej spał jak prawie nic z butli nie zjadł wieczorem
Ale za to jak budzi się rano to odrazu chce jeść, nawet jak na wieczór wydudnił 240 ml 

kolejnym odkryciem jest serek homogenizowany z miechowa [STRIP chyba kiedyś o nim pisała] jak Młoda go widzi to się tak cieszy jakbym jej conajmniej tort czekoladowy niosła. No ale jest jedno ale - mm w dalszym ciągu nie przechodzi [teraz już nawet kaszki manne, czy płatni na mm są fuj] 
U Nas też tak jest, niezależnie ile zje wieczorem mleka, codziennie jest pobudka koło 4-5. A co do obiadów, straciłam nad tym kontrolę bo tak naprawdę nie wiem ile w tym żłobku zjada. W domu przez weekend miseczka pełna zupy, drugiego dania troszkę chapnie...na podwieczorek zwykle owoce.To widze nat, że u nas bardzo podobnie :-) też ilość mleka na wieczór nie ma żadnego przełożenia na nocny sen ani pobudkekilka razy nawet lepiej i dłużej spał jak prawie nic z butli nie zjadł wieczorem
Ale za to jak budzi się rano to odrazu chce jeść, nawet jak na wieczór wydudnił 240 ml
![]()