reklama

Kącik maluszka

reklama
Milka ja choruje na szarości :) z mietowymi dodatkami lub pudrową różowymi :) teraz mam taka sypialnie ze zmieniam sobie tylko dodatki a i salon bym strzeliła na szaro ale jeszcze 3 lata musimy wytrwać bo nie ma sensu przy takich maluchach przemalowywac ścian ...

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja aktualnie mam złamaną biel, i myślałam o szarym, mąż znów chce taki brudny niebieski ze tak powiem. Ale jednak szary jest neutralny, tylko czy będzie mi do belek pasował? (Meble mam białe kanapę zmieniam na szara bo łatwiejsze w utrzymaniu czystości)

oliwkowa zielen odpada, ale mięta brzmi zachęcająco :) myślałam tylko zeby pomalować "proste sciany" a skos zostawic w zlamanej bieli ;)

Emalka super Ci się robi ten kącik maluszka. Te poj. Są z pokrywkami. Fajna sprawa.

Milagros na pewno skosy zostaw na biało. Z reguły zostawia się skosy w kolorze sufitu czyli przeważnie bardzo jasny kolor. A co do Ikei to sprawdź sobie bo sa "firmy" które zajmują się kupnem w Ikei i transportem. czyli jak masz wieksze zakupy to dojdzie Ci koszt transportu ale wszystkie zakupy po cenach ikeowskich. Kolezanka urzadzala tak pokoj dla dziecka i kupowala regaly komody lozeczko i inne i pod dom transport i chyba koszt 100zl.

Ostatnia edycja:
Firana zamawiałam tak komode dla małej i szafe dla siebie :) przesyłka wyszła mnie 160zl niestety. :(
wybiore sie po wyplacie popatrzec na farby, moze uda sie malowac na czasie jeszcze a jak nie to dopiero jak mala podrosnie ...

Milia a belki zostawisz brązowe? Jesli tak to szary brąz i biały pasuje tylko pytanie jakie masz podłogi ? Zeby nie był to kolejny kolor bo wtedy moze byc za pstrokato w ostateczności belki tez na biało , i jak szara kanapa to koniecznie jakies Żywe dodatki :)

Ach ale Wam zazdroszczę tych mebelków takich pięknych białych :) pokazywałam mężowi ze mi sie to podoba bardzo to mowi ze do naszych mi wytnie ta gore z kartonu dowcipniś :) a tak poważnie fo nie opłaca sie zmieniać nam juz alw
Zachwycam sie Waszymi :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emka belki mam ciemne, podlogi tez(braz) kolor dosc zblizony, plytki w korytarzu tez takie, probowalam belki robic na biale ale niestety nie dalo rady. 3 farby nie daly rady i dalam sobie spokoj. bo zalezalo mi zeby w koncu sie wprowadzic i kupilam "palisander angielski" poszlam na łatwizne po prostu...
myślałam o stonowanym szarym bo koloru jednak dodadza zabawki małej. no i kuchnie mam otwarta wiec zeby nie bylo za ciapato (kuchnia na bialo + biale plytki i sciany)

Tak więc jest dość surowo, ogolnie mi sie wszystko podoba, ale jak doszly biale meble to jest mi "za biało"

reklama
Milagros masz rację w takim wypadku szary byłby super. Tylko pomyśl jak tam u Was z naturalnym światłem. Żeby zima nie zrobiło się za ciemno

My malowalismy szarym granitem z magnata. Ale ładny jest też Light grey z beckersa. Warto kupić kilka testerów i spróbować na ścianach.

Jestem w trakcie 30 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry