reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
hej, sorry, że wybiórczo - za godz. mam gości i przy obiedzie do Was zajrzałam - Aestima, dom Twoich rodziców to bajka dla mnie! cudo, ja też marzę o bielonym drewnie na podłogach:tak: a łóżko - jak dla mnie super - mam rozłożone na 135cm i czasem nawet w nocy jak przysnę u Mai to daje radę. Mega stabilne i nie skrzypi, a moim zdaniem czarne z męską pościelą jak najbardziej może być dla chłopca

A białe z męską poscielą???

Martadelko, im dłużej przyglądam się tej pościeli- tym bardziej mi się podoba! Ale kompletnie nie kolorystyka Miesia i za pstrokata jak na tak mały pokój. Ale w większym- czemu nie:tak:

nasz sobotni zakup:-) mega praktyczne, bo nie dość, że piętrowe to dwustronne:tak:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80123993/

oczywiście teraz znowu mam problem z kolorem ścian, więc chyba na razie poczekamy z malowaniem, już myślę co tu zrobić, żeby zakryć to białe i granatowe/niebeskie na łóżeczku. Emi zachwycona, śpi oczywiście na dole, drabinka przy ścianie, dwie noce przespała bez pobudki, a ostatnio tak gdzieś w połowie nocy któreś z nas musiało z nią spać, no i praktyczne (np dla dwójki dzieci:-p) a jedno dziecko ma aż 3 opcje: na dole (na materecu), na górze (na dole można domek, fortece, kryjówkę, kącik do czytania zrobić, co dusza zapragnie),lub odwrócić do góry nogami i mona spać 'na podwyszeniu':-)

Aestima ta druga była mniej pstrokata, i w aranżacji było białe łóeczko

Ostatnia edycja:
Martadelka - no praktyczności temu łóżeczku nie można odmówić tylko ten niebieski niekoniecznie.... Piętrowe łóżeczko u Młodej - w planach - będzie musiało mieć drabinkę w nogach.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry