Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a czy do cc tez jest lewatywa?

Nie wiem dlaczego tak się boicie lewatywy, to raczej takie normalne i nie ma się co stresowaćmyślę, że dobrym pomysłem jest zakupienie lewatywy w aptece i zrobienie jej w swoim domowym zaciszu
wstyd straszliwy, gdyby się wypróżnić przy porodzie na oczach innych
a tak z domu wywalamy męża na pół godziny, czy ile tam czasu trza;-) i kłopot z głowy
a minimum prywatności zachowane;-)
chociaż z drugiej strony, jak się bedzie miało skurcze, to nie wiem, czy da się rade zrobić sobie samej lewatywę - nie wiem, to me pierwsze babmbino:-):-):-)

), szczególnie że poród to spory nacisk właśnie na kiszkę stolcową

pisałam już wcześniej, że nie bolimonia a ta lewatywa boli?
samego zabiegu się nie boję, ja po prostu dziwnie znoszę angażowanie się innych osób w sprawy intymne - taka jakaś zwichrowana jestem
nie martwię się też póki co o o ból przy porodzie, tylko bardziej o to, że będę leżała tak rozwalona a inni będą mi zaglądać w ...
wiem, że to przejdzie, jak zobaczę maluszka, i że to naturalne, ale póki co właśnie tym się przejmuję:-):-):-)

No ja to sie strasznie boje,bo chodz to juz 3 dziecko to calkowita nowosc.
Wogole nie wiem jak to jest w Stanach i te problemy jezykowe.Moj sie smieje ze jak powiedza mi push to zrozumie,ale przeciez to nie takie proste.
Bo normalnie w miare sie dogaduje,ale jak chodzi o medyczne sformulowania to noga ze mnie.Mam nadzieje ze moj lekarz przynajmniej bedzie.