- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ja w tamtym roku chciałam zrobić od jakiejś dziewczyny z BB, ale w końcu do niczego nie doszło z jej winy. Po prostu olała to.
Może jednak poszukaj na sieci. Jak wpiszesz do googla kalendarz ze zdjęciem, to Ci wyskoczy dużo stron.
Możesz poszukać też na allegro.
Może jednak poszukaj na sieci. Jak wpiszesz do googla kalendarz ze zdjęciem, to Ci wyskoczy dużo stron.
Możesz poszukać też na allegro.
lulka28
Wdrożona(y)
witam! ja robilam kalendarz w tym roku w FOTERII ! Dalismy dziadkom w prezentach swiatecznych i byli bardzo bardzo zadowoleni! polecam! Foteria.pl - odbitki cyfrowe i fotoprezenty - przez Internet do "drzwi" !)
u mnie stronka się nie otwiera 
ps ewach6 - właśnie zobaczyła, ze u mnie na dole reklamuje się jakiś producent kalendarzy
kalendarze - QPrint Sp. z o. o.
ps ewach6 - właśnie zobaczyła, ze u mnie na dole reklamuje się jakiś producent kalendarzy
kalendarze - QPrint Sp. z o. o.
lulka28
Wdrożona(y)
jeszcze raz podaje link : Foteria.pl - odbitki cyfrowe i fotoprezenty - przez Internet do "drzwi" !
co prawda pojawia sie reklama zamiast linku ale teraz powinno dzialac bo u mnie jest ok!
co prawda pojawia sie reklama zamiast linku ale teraz powinno dzialac bo u mnie jest ok!
Fajne - zazdroszczę umiejętności 
A może u fotografa było by to możliwe, tylko, że pewnie wtedy na papierze foto. Ale musiałabyś znaleźć takiego, co w tak dużym formacie może wywoływać. A może też te firmy, które ogłaszają się na sieci mogły by Ci to wydrukować z ceną do uzgodnienia?
A może u fotografa było by to możliwe, tylko, że pewnie wtedy na papierze foto. Ale musiałabyś znaleźć takiego, co w tak dużym formacie może wywoływać. A może też te firmy, które ogłaszają się na sieci mogły by Ci to wydrukować z ceną do uzgodnienia?
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Priscilla super robota moze zaczniesz handel???Niezle Ci to wychodzi.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.