aniaopapon
Fanka BB :)
Hej dziewczyny moze smieszne pytanie ale czy korzystalyscie z takiego kalkulatora i czy sie sprawdzilo?
Napisane na LG-K580 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
można to sobie włożyć między bajki- tak samo jak apetyt na coś, wygląd brzucha, tętno dziecka itp.Ani kalkulatory płci ani kalendarze chińskie nie wywróżą Tobie płci dziecka, a jak się stanie to przez przypadekHej dziewczyny moze smieszne pytanie ale czy korzystalyscie z takiego kalkulatora i czy sie sprawdzilo?
U mnie tak samo!U mnie również się nie sprawdziło według chińskiego miała być córka mam syna![]()
Nooo ja mialam mala pileczke a synek 3870 ;D Polozne mowily na pewno bedzie synek maly jak rodzilam;P A kolezanka gdzie zmiescilam takiego duzego chlopczyka w takim malym brzuszku;p a kolezanki ktore mialy mniejsze dzieci brzuchy duze wiec to jest mit heheheTaaaaaaak! Ma bardzo dużą sprawdzalność - będzie jakieś 50/50można to sobie włożyć między bajki- tak samo jak apetyt na coś, wygląd brzucha, tętno dziecka itp.