Ten Parauszek jest zrobiony starą metodę w znanej wytwórni Se-Ma-For i dla mnie zadna inna bajka nie ma takiego uroku... no i mądra jestU nas również mini mini, jak dla mnie to jest program odpowiedni dla małych dzieci. Parauszka widziałam i macie rację , mi się też z misiem puchatkiem skojarzył. Taka sympatyczna bajeczka. W ogóle zauważylam że wprowadzają nowe bajki... super zawsze to jakiś urozmaicenie i nauka, bo są też edukacyjne.,
reklama
Laura Palmer
Zaangażowana w BB
no.. już pisałam, że to stara dobra wytwórnia. właśnie dlatego pewnie nam, mamom, też tak się podoba 
Rewelacyjne są bajeczki na Disney Junior a cudowne dla najmłodszych na BabyTV.. Teraz musielismy je zastąpić MiniMini i powiem szczerze, że od tego zasu mój Starszy Synek "widzi" potwory.. bo bajki niby dla Dzieci, ale np Opiekuńcze Misie bywają dość Mroczne. Marta mówi.. o tutaj tez różnie bywa... często Młody mówi : wyłącz Mama, boję się..
noi tak jakoś prawie nie oglądaTV.
walonienka
Aktywna w BB
To w sumie lepiej , że nie ogląda. ja puszczam nadal MiniMini ale też wybrane bajki.
No i hit to Pingwiny z Madagaskaru ale ma starsze dziecko.
No i hit to Pingwiny z Madagaskaru ale ma starsze dziecko.
Laura Palmer
Zaangażowana w BB
ja tez staram się wybierać bajki na minimini. trafiłam też na słoniczkę Elę i bardzo podobają mi się w niej dialogi, są takie naturalne.
Alex.
Wdrożona(y)
Rewelacyjne są bajeczki na Disney Junior a cudowne dla najmłodszych na BabyTV.. Teraz musielismy je zastąpić MiniMini i powiem szczerze, że od tego zasu mój Starszy Synek "widzi" potwory.. bo bajki niby dla Dzieci, ale np Opiekuńcze Misie bywają dość Mroczne. Marta mówi.. o tutaj tez różnie bywa... często Młody mówi : wyłącz Mama, boję się..noi tak jakoś prawie nie oglądaTV
Oglądałam z dziećmi już chyba wszystkie bajki na mini mini i nie zauważyłam nic niepokojącego.
yaska Elmo???? O której godzinie?? Pisz szybciutko co się załapiemy.
Laura Palmer
Zaangażowana w BB
no właśnie ja też dlatego najbardziej lubię minimini, że bajki są takie spokojne i pozytywne.
Akka666
Zaciekawiona BB
reklama
Laura Palmer
Zaangażowana w BB
ale o co chodzi z tym sezamkowym zakątkiem, to jest kilka różnych bajek?