Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Najgorsze tylko jest to, że jak synek budzi się w nocy na karmionko to tylko sie wybija ze snu i póżniej ciężko mi go uśpić bo on patrzy na mnie i gada do mnie albo się śmieje. Staram się być twarda i nie wdawać się z nim w dyskusje ale wiecie jak to jest. Bądż obojętna kiedy Twój skarb uśmiecha się do Ciebie...:-)
Wybijanie się ze snu w nocy jest baaardzo męczące.. oczywiście dla rodziców ;-)Moja córeczka jest jeszcze za mała na świadome uśmiechy ale lubi sobie pofikać łapkami i musi mieć przy tym towarzystwo
Teraz Maja usnęła, mam nadzieje, że jak się obudzi na karmienie to ładnie zaśnie z powrotem, tak jak to robi w dzień...
A jak mnie sen zmorzy to mój synek pewnie zacznie się wybudzać

Co prawda po myciu moja mała miała problemy z zaśnięciem (kąpiel o 21 a prawdziwe spanie o 23,30 !!) ale za to jak przebudziła się w nocy o 3 to od razu po jedzonku zasnęła
O 6 rano też by sie tak stało bo była senna ale brzuszek jej dokuczał...Wypróbowałam więc nową dla nas metodę - ciepłe pieluszki na brzuszku- i ładnie zasnęła :-) Mam nadzieję, że dziś będzie tak samo :-)Marmi widzę, że nasze pociechy zachowują się całkiem podobnie. Dla mnie każdy wieczór to wielki znak zapytania. Tylko wiesz co jest dla mnie dziwne?? Dlaczego ja teraz nie śpię? Żeby mieć siłę w nocy to powinnam teraz spać razem z misiem. A ja siedzę i oczy mam jak 5 złotychA jak mnie sen zmorzy to mój synek pewnie zacznie się wybudzać
![]()
Maja zaśnie, ja jestem padnięta ale siedzę twardo dalej... Dziś postanowiłam, że idę spać wcześniej