reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kardiolog pilnie potrzebny!!

Dziewczyny wszystko w zależności jaka wada... najlepsza skarbnica wiedzy serduszkowej OŚRODKI , na forum jest mnóstwo opinii i rad. Ja bardzo dużo dostałam namiarów na lekarzy na prv, w związku z asd2.;-)
A o doktorze Malcu też słyszałam... mam nadzieję, że wszystko się uda, niech maleństwo się trzyma a mama wierzy, że będzie ok. Trzymam kciukasy i modlę się.

reklama
Jeśli to jeszcze aktualne to mogę zdobyć namiary na lekarza ,który operował synka mojej znajomej w Łodzi.
CZMP tak jeździli z Warszawy ,bo Warszawa nie dawała sobie rady z małym .
Kubuś obecnie jest już zdrowiutki a wada była bardzo poważna .
Trzymam kciuki.;-):-):-)

Bratowa z racji pobytu szpitalu nie opisze tego zreszta jest na skraju wyczerpania.. tam jest z Ola i widzi to co sie dzieje a tu z nami zostal jej 2.5 letni synek. ja nei wiem dokaldnie fachowo co to jest.. wiem ze na poczatku byla tylko dziurka w serduszku z wyciekami czy jakos tak... pozniej zdiagnozowali kardiomiopatie rozstrzeniowa. Malenka ma powiekszona lewa komore serca i skurcze nadkomorowe.

odkad malutka dostaje karwedilol dzieja sie takie straszne sytuacje ze dziecko tetno ma 50/29 a puls nawet zanika... niestety ten lek jest konieczny. wczorajszego wieczoru bylo juz tragicznie... chodz teraz stan jest znow lepszy ale nadal na pograniczu to w kazdej chwili moze sie powtorzyc to wszystko. zapis z holtera pierwszy byl tak tragiczny ze lekarze w szoku byli ze ta kruszynka zyje jeszcze!
Jutro ma byc na konsultacji jakis ordynator z Zabrza zobaczymy co powie.. ale i tak chcialabym sie skontaktowac z dr Malcem.

Ostatnia edycja:
do konsultacji z Malcem na pewno konieczne będą badanie, które miała mała w wersji elektronicznej - na takiego maila powinien szybko odpowiedzieć. Skontaktuj się z fundacją CorInfantis - oni na pewno do Malca mają kontakt

Do góry