Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
I jestem załamana - nigdy nie nazekałam na swój biust bo nosiłam roz duze b a byłam bardzo szczupła , w czasie karmienia duze c- ku mojemu zadowoleniu a teraz nie wiem nawet co to ma być bo az mam strach isc kupić sobie nowy stanik bo wszystkie stare to sie nie nadają ale pewnie wypychane a ,mój biust przypomina mi ten z wieku dojrzewani czyli takiej przeciętnej 13
straszne jak sie człowiek przyzwyczai do dobrego a potem w lustro strach spojrzeć . Teraz żałuje ze nie narobiłam sobie aktów na pamiątke;-)haha uroczy młody mężczyzna widać, że ciągnie go do naturyOwszem, próbuje na koleżankach, ale narazie tylko na moich. Próbuje też i na babciach.Wszystkim, jak leci, zagląda pod bluzki... tylko u taty zajrzał raz i stwierdził, że to nie to...
. Przyznam, że tak, jak kiedyś mnie to śmieszyło, tak teraz nie bardzo wiem, jak mam reagować. W końcu to już duży chłop. Narazie mówię mu, że cycusie trzeba szybko zakryć, bo im zimno.... na szczęście innym już pod bluzki nie zagląda... narazie;-).