Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mogłabyś mi powiedzieć jaką Ty kupiłaś?:-)
Pierwszy raz mu dziś podałam ten smak, bo zawsze tylko samo jabłko-ale ten słoiczek zdał egzamin na szóstkę!
;-)Rudka- ja zagęszczam kaszką mleko w butli.
Moniczkaleg- ja dziś obskoczyłam sklepy żeby zakupić tą kaszkę,o której pisałaś. Znalazłam tylko Bobovity kaszkę ryżową z jabłuszkiem ale to nie jest na dobranoc. Widziałam te na "dobry sen" ale na wszystkich pisało, że są od 6 m-ca...no i zgłupiałam.Mogłabyś mi powiedzieć jaką Ty kupiłaś?:-)
Już wszystko piszę dokładnie jak z opakowania: HIPP Kaszka Mleczna na Dobranoc, Ryż z jabłkami, mojej Gabi tak smakuje, że bojkotuje mleczko, a kaszkę je z butelki, dr brownsa ze smoczka trójprzepływowego.
mój Kubuś też się nim zajada, spróbujcie też samego bananka , chyba z hipp- też superRudka- ja zagęszczam kaszką mleko w butli.
Moniczkaleg- ja dziś obskoczyłam sklepy żeby zakupić tą kaszkę,o której pisałaś. Znalazłam tylko Bobovity kaszkę ryżową z jabłuszkiem ale to nie jest na dobranoc. Widziałam te na "dobry sen" ale na wszystkich pisało, że są od 6 m-ca...no i zgłupiałam.Mogłabyś mi powiedzieć jaką Ty kupiłaś?:-)
Polecam Wam z bobovity słoiczek jabłko z bananem- mój maluch tak się zajadał, że ho ho!Pierwszy raz mu dziś podałam ten smak, bo zawsze tylko samo jabłko-ale ten słoiczek zdał egzamin na szóstkę!
;-)