Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Wczoraj od wieczora same strzały petard, mały się ciągle wybudzał i kręcił. Wstawałam znów co godzinę.
Próbowałam bagatelizować stękanie jak Liiviia- ale kiedy nie wstałam od razu to właczała się za chwilę syrena i ryk....
Taki t rok mojego synka, żeby nie dać mamie pospać. Na dodatek pobudki sa już o 6 rano...
Syla- to to super! Niestety u mnie bez zmian. Dzisiejsza noc to już w ogóle. Wczoraj od wieczora same strzały petard, mały się ciągle wybudzał i kręcił. Wstawałam znów co godzinę.
Próbowałam bagatelizować stękanie jak Liiviia- ale kiedy nie wstałam od razu to właczała się za chwilę syrena i ryk....
![]()
Dodanie kaszki nie zmienia u nas nic...Taki t rok mojego synka, żeby nie dać mamie pospać. Na dodatek pobudki sa już o 6 rano...
![]()

to swietnieu nas kaszka odniosła sukces;-)
pierwsza próba nic nie dała niewiem czemu ( jadł o 20,24,3,6)
teraz o 20 daje do mleka 2 miarki kaszki ryżowej Nestle po 4 miesiącu ( jedzonko jest o 1, 5, 8):-) jak dla mnie super.... mogę powiedziec ze się wysypiam bo chodze o 21;-)
:-)Enka a jakie dotychczas próbowałaś butelki??Mam pytanko, jak udało się przekonać dziecko do jedzenia z butli ? Moja mała odrzuca wszystkie smoczki (wypróbowałam kilka) po prostu dramat, cały czas w domu tylko siedzę z młodą uwieszoną u piersi echhh a tak chciałabym wyjść gdzieś do luuudziiiiii![]()
Mam pytanko, jak udało się przekonać dziecko do jedzenia z butli ? Moja mała odrzuca wszystkie smoczki (wypróbowałam kilka) po prostu dramat, cały czas w domu tylko siedzę z młodą uwieszoną u piersi echhh a tak chciałabym wyjść gdzieś do luuudziiiiii![]()
mimo, iz 2 miesiace byl na cycu:-)Natomiast starszego nie udalo mi sie przekonac do smoka!!!Plakal, nie chcial pic, no i tak siedzial prawie dwa lata na cycu
takze nie umiem ci podpowiedziec co zrobic!!U nas to bylo zalezne od charakteru;-)powodzenia!!!