reklama

Karmienie butelką

reklama
Dziewczyny macie jakieś sposoby na karmienie butelka?? Jak był mniejszy mogłam odciągnąć mleko i na chwile wyjść i zostawić go pod opieką kogoś innego a teraz już było kilka akcji gdzie ja nie mam prawa wyjść bo on nie będzie pił z butelki i koniec. Dzisiaj próbowałam mu dać moje mleko z butelki i znowu to samo krzyk i wypluwanie:(

Ja się lepiej załatwiłam dziś:) mały ma plesniaweczkę zauważyłam też na górnej wardze wiec pewnie dlatego nie chce za bardzo jeśc, wiec ścinągnęłam sobie 50ml mleczka, zrobiłam kleik ryżowy, a mały dalej pluł jak widział!!!
dodałam jabłuszko, też nie pasowało...
widać dzieci dziś nie mają humoru na kaszki:)

Ja od 2 tygodni podaję kleik z bobovity- ryżowy i Majce zarąbiście smakuje, zastanawiam się nad tym aby zacząć podawać kaszki, tylko nie wiem czy to dobry pomysł, jak myślicie, mała ma 3, 5 miesiąca.

Ja juz sie wypowiadalam na ten temat i malo wojny nie bylo ha ha :-D:-D:-D
Aniu a co masz napisane na opakowaniu z kaszka ?? Ze pozna po 3 mc ? Jak tak to smacznego..Mai :blink:

ja podaje kaszke, staram sie przynajmniej, zeby mieć wolne 4h:) chce wprowadzic jakis posilek jeden bezcyckowy

pediatra dzisiaj mi powiedziala, ze takie kaszki to na mleku modyfikowanym, ale dlatego, bo takie jedzonko musi byc cieple, a jak sie swoje cycuszkowe mleko podgrzeje to straci duzo na wartosci.

A ja mam pytanko do mam które przechodziły z karmienia piersią na butelkę, brałyście tabsy na zanik mleka czy czekałyście aż laktacja sama zaniknie i po jakim czasie mleka przestało przybierać?

reklama
mulatka ja zmniejszalam ilosc karmien piersia... wprowadzilam mleko modyfikowane raz dziennie, co znaczylo,ze dwa karmienia piersia mi odeszly, potem dwa razy mleko mod i tak dalej :-) I nie mialam nawalu zadnego ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry