Kaka82
Mamusia październikowa'08
Gratulacje;-)Hihihi i ja chyba dopatrzyłam się czegoś innego, bo dziś tylko biały zębolek widać i rozpulchnione dziąsełko.
Także na strachu się obeszło.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Gratulacje;-)Hihihi i ja chyba dopatrzyłam się czegoś innego, bo dziś tylko biały zębolek widać i rozpulchnione dziąsełko.
Także na strachu się obeszło.
u nas podobna sytuacja :-( ale może to i dobrze bo nie będzie problemów z odstawieniem.:-)Ważne że to nasze maluszki podjęły taką decyzję a nie my ;-)Malenko u nas podobnie - mały cyckuję rano i ewentualnie jak wrócę z pracy oraz jak chce wieczorkiem po kąpieli.
Wtedy przeważnie jest butla i jeśli ma ochotę to pocycka.
Czuję, że i u mnie laktacja zanika - niestety nie najadał się tylko cyckowym :-(

MALENKO jak mi zaczął zanikać pokarm to zaczęłam pić herbatkę ale z zielarni a nie np hipp . Ja jeżdżę przez całe miasto do zielarni i zamawiam tam mieszankę laktacyją:
- rutwica
- kozieratka
-czarnuszka
to są zioła które poprawiają laktacje (jeśli będziesz zainteresowana to opiszę Tobie jak się to parzy itd )
dodatkowo możesz kupić sobie granulki homeopatyczne - ricinnus communis 5CH
POWODZENIA![]()