Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Iza niebiegateż na bosaka ;-)

a moj nietanczy ale w skarpetkach najczesciej..
ananas mu nie podszedl za to manadarynki szamal by non stoper...No i czekolada...nie dajemy mu codziennie ale bestia jak widzi ze jest na stoliku albo zocha je, to tak dlugo stoi i buczy az mu sie troche da:-)
ja jeszcze nie daję wszystkiego Mikiemu,narazie chłopak uczy się gryźć i całkiem mu do fajnie idzie:-)dzisiaj wpitalał maliny az się trząsł i dzioba otwierał:-)no i musze się pochwalić,że wkońcu wstrzeliłam się w mleko modyfikowane--NAN 3,wypija narazie tylko na noc niecałe 210ml,do tego chwilę cyca i całkiem ładnie śpi,bo nie wybudza się często:-)ostatnio aż wstałam sprawdzić czy dycha,bo była 2 a on spał
i obudził się o 4.30:-)oby tak dalej:-)a co do karmienia to nasz schemat wygląda tak:

Ja juz kilka razy dawalam i chetnie pijeNie wiem czy ktoras dawala ale dzis dam Oliwce normalnego ze sklepu KUBUSIA tego w szklanej butelce :-)
U nas jest prawie tak samo tylko zamiast jogurtu jakiś deser bez mleka bo po tych z mlekiem się brzydko odbija i ulewa, chyba nie toleruje mlekaU nas sie przyjeło
6- 7- kacha lub mleko
10- owoc
13-obiad
16 -jogurt
19.30 kacha na noc
W miedzy czasie buła, chrupki, czasem kabanos w łapke, biszkopt;-)
A w miedzyczasie też różne smakołyki po trochę