• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

Och tak takie herbatki są pomocne i picie dużej, naprawde dużej ilości wody niegazowanej.
Acha no i powtarzać sobie w myślach - MAM DUŻO MLEKA, MAM DUŻO MLEKA :-D

reklama
ANETKO mam ta z HIPPA moze jeszcze kupie cos w aptece ale jak narazie ta z hippa zabardzo nie pomaga :-(
Dzis chcemy kupic herbatke dla malej

Ja sie na poczatku strasznie tym stresowalam ze moje piersi nie starczaja ale teraz przestalam sie juz tym tak sresowac Karmie ja jak najczesciej i jak najdluzej a jak to nie starcza to butla najwazniejsze ze mala zadowolona :-)

Ostatnia edycja:
dorotka a próbowałaś pić jakieś herbatki mlekopędne? Ja jak czuję że piersi są jakieś bardziej miękkie, piję tą HIPP dla karmiących i produkcja rusza :) Mam też taką z apteki mlekopędną, ale ona musi się parzyć 20 minut ale efekt też daje...
ja tez pije ta hippa;-)

A mój mały chyba dostał tradzik niemowlecy:-(:-(:-( dziadostwo jedne. Narazie tylko przegotowana woda przemywam w piatek bedzie połozna to popytam. Bo moje dziewuchy nie miały wiec nie wiec czym to zwalczyc. choc podobno samo musi zejsc:sorry2:

A ja wyczytałam ze ponoc mozna smarowac tradzik sudokremem wiec zaczełam bo nie moge patrzec na jego biedna buzie:-(:-(:-( Fakt ze moge wysłuszyc buzie ale moze uda sie zlikwidowac to cholerstwo:crazy:

Mam może i głupie pytanie.
Jak działa podgrzewacz? Bo mam ale bez instrukcji obsługi.
Czy tam się do środka wodę leje i do tego wstawia butelkę?

U nas walka ze wzdęciami.
Jak zaczęło się o 3 w nocy, to dopiero teraz zasnęła twardo.
Położna kazała podawać Espumisan w kropelkach.
I muszę zwalczyć swoje straaszne zaparcia, bo to małej szkodzi.
A ssak jest taki, że mimo iż przez kapturki karmię, to strupki na brodawkach się robią (nie wiem jakim cudem!!! )

reklama
ja tez pije ta hippa;-)

A mój mały chyba dostał tradzik niemowlecy:-(:-(:-( dziadostwo jedne. Narazie tylko przegotowana woda przemywam w piatek bedzie połozna to popytam. Bo moje dziewuchy nie miały wiec nie wiec czym to zwalczyc. choc podobno samo musi zejsc:sorry2:

Czarna, a jak ten trądzik wygląda? bo mój mały ma pełno krostek na twarzy, najwiecej na czole, pojawiły sie takze na policzkach i płatkach uszu, takie małe krosteczki, jak jest ciepło to robia się czerwone,ale podczas snu i na spacerze niemal ich nie widac. Kurcze, jutro jade z małym na szczepienie i zapytam pediatre co to za cholerstwo i czym to zwalczac.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry