• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
Justyneczka ja mojej malej robie 150 co 3 godziny.Przewaznie wypija wszystko ale czasem tylko 120.Na dobe wychodzi mi tak 6 karmien, a jak Twoja malutka???(piszesz ze nasze male podobne "wiekowo" ja bym jescze dodala "wagowo", spojrz na wage ur.:-D

Pytasz o atopowca...ktoras z Twoich dziewczynek ma objawy atopowego zapalenia skory???Ja moja smarowalam diprobase kremem i troche jej pomoglo, lekarz powiedzial ze to tylko sucha skora ale mi sie nie wydaje bo codziennie kapie ja w oilatum i potem skaruje kremem tez z tej serii i te suche placki znow mi sie pojawily.W poniedzialek ide do lekarza, ciekawe co tym razem uslysze:baffled:

Lili pije 120-125 co małe 3 czasem 2,5h a ostatnio nawet na raty, jakoś nie może za jednym razem dopić całej. No a waży już 7 kilosów ;-)

Laura ma na 95% AZS a Lili....obawiam się że też będzie mieć. Zaczyna się to od czerwonych policzków, maleńkich krosteczek no i Lili ma to hmm, żeby nie skłamać...miesiac? na początku myślałam że to potówki ale z pewnością nie są potówki bo jednak inaczej wyglądają a ubieram ją lekko- w domu jedynie na samym body i skarpetki czy rajstopki a temperature w dzień mam ustawioną na 19*-19,5* więc przegrzana na pewno nie jest. W Polsce jak tylko wyląduje, chyba prosto z lotniska pojade do dermatologa.....Oni tu wszystko zlewają i wszystko jest w normie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry