dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Wlasnie mojej np sie odbija zaraz po jedzeniu Pozniej polezy jakis czas i jak ja biore na rece np pol godziny po jedzeinu lub czasem dluzej to tez sie jej odbija :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i dalej nie wiem.
Ile ją nosić? Do skutku? To może trwać godzinę a Izunia choć grzeczniutka to bardzo nieciepliwa :-(
mam pytanie jak dajecie wit K bo ja mam wpisane do 3 miesiąca, ale nie wiem czy do końca czy początku???
Justyneczka ja mojej malej robie 150 co 3 godziny.Przewaznie wypija wszystko ale czasem tylko 120.Na dobe wychodzi mi tak 6 karmien, a jak Twoja malutka???(piszesz ze nasze male podobne "wiekowo" ja bym jescze dodala "wagowo", spojrz na wage ur.
Pytasz o atopowca...ktoras z Twoich dziewczynek ma objawy atopowego zapalenia skory???Ja moja smarowalam diprobase kremem i troche jej pomoglo, lekarz powiedzial ze to tylko sucha skora ale mi sie nie wydaje bo codziennie kapie ja w oilatum i potem skaruje kremem tez z tej serii i te suche placki znow mi sie pojawily.W poniedzialek ide do lekarza, ciekawe co tym razem uslysze![]()