Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wydaje mi sie ze wystarczyloby zrobic gesta kache i rozcienczyc ja mlekiem :-)yra spoko nie przejmuj się, mi też przytrafiło coś źle na opakowaniu wyczytać(?) Oczywiście nic się nie stało, że na wodzie robiłaś, dziecku to nie zaszkodzi, tyle, że to chyba mniej sycące i bardziej takie dietetyczne. Mama moja mówiła mi, że w dzieciństwie na ból brzucha robiła właśnie kleik na wodzie, a tak normalnie to na mleku;-)
U nas też kaszki są bardzo ok, ale ostatnio doszłam do wniosku, że w trakcie jedzenia muszę mu dać pić i potem znów je chętnie...daję kaszki bobovita i hipp i uważam, że te bobovity są potwornie słodkie w porównaniu z hippem. Robię min mannę bobovity, zwykłej nie bo nie wiem jak miałabym ją na mm zrobić skoro mm się nie gotuje...
mc gosia moj pawel tez jest uczulony na mleko wiec tak samo serki jogurty out ale...
czy u twojego miksa stwierdzono azs? bo jesli tak to moze plamy nie musza swiadczyc o uczuleniu, przynajmniej nie na jedzenie?
Mysle, ze je tak wsam raz. A ile zjada tej zupki??

)... jeśli owoce miękkie to tez dostaje całe ....ale co najlepsze - gdy daję mu deserek ze słoika (gładka papka) to on gryzie i gryzie ...i tylko mu się z buzi wylewa bo w koncu tam nic do gryzienia nie ma hihihi
śmiejemy sie z niego że i pewnie między zęby mu wchodzi <lol>:-)
dobre dobre