• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

reklama
no właśnie, w mleku nie powinno być glutenu, chyba, że to kaszka z glutenem na mleku następnym ;-)

ja jeszcze nie wiem, czy przejdę na "2" czy zostanę na "1".
na puszce jest napisane "from birth onwards" czyli nie ma wieku, w którem trzeba przestać je podawać ;-)

aaaa i w końcu jak z częstotliwością podawania glutenu teraz?? bo czytałam 2 razy w tygodniu i że codziennie. to w końcu jak??

dzieci po 5 miesiącu mogą jesc juz sliwki suszone, myslicie ze te co sie kupuje w sklepie na dziale bakaliowym bedą dobre to są zdaje sie sliwki kalifornijskie, czy te nie mogą byc??

katrinka myślę, że suszona śliwka to suszona śliwka ;-) ja dawałam Oli takie zwykłe, nie ze słoika ;-) tylko uważaj, bo takie słodkie wychodzi, że aż mała buzi wykrzywiała ;-)

apropos słoiczków to my mieliśmy wprowadzać z mięskiem ale narazie nam królik, indyk i kurczaczek szkodzi :( no jakiś jarosz będzie :( ale tak poważnie brzydka buzka i to od razu w ten sam dzień. a jak u Was ?

apropos słoiczków to my mieliśmy wprowadzać z mięskiem ale narazie nam królik, indyk i kurczaczek szkodzi :( no jakiś jarosz będzie :( ale tak poważnie brzydka buzka i to od razu w ten sam dzień. a jak u Was ?

przenioslam Twoj post tutaj bo tutaj bardzeij pasuej.

A dlaczego juz mieso?????

Ja dzisiaj bylam w rossmanie i nakupowalam malemu sloiczkow ze 30 bedzie:D na miesiac poltorej starczy a potm sloiczki to juz okazjonalnie.Zaczynam sama gotowac .

Apropo rossmanowskich sloiczkow babydream to tam rzeczywiscie sa od 4 miesiaca z miesem.

Co do golebia.Moj dziadek choduje.I sa mega eko.A ich miesko jak najbardziej dla niemowlaka sie nadaje.

przenioslam Twoj post tutaj bo tutaj bardzeij pasuej.

A dlaczego juz mieso?????

Ja dzisiaj bylam w rossmanie i nakupowalam malemu sloiczkow ze 30 bedzie:D na miesiac poltorej starczy a potm sloiczki to juz okazjonalnie.Zaczynam sama gotowac .

Apropo rossmanowskich sloiczkow babydream to tam rzeczywiscie sa od 4 miesiaca z miesem.

Co do golebia.Moj dziadek choduje.I sa mega eko.A ich miesko jak najbardziej dla niemowlaka sie nadaje.
Widzisz myślałam że mój post zniknął :) więc zmiksuj oba ten z ogólnego i zostaw gdzie chcesz. No pediatra kazał hmm no już nie wiem co z tym mięskiem. ale oglądaliśmy dziś Oliwki chrzciny i ona na pół roku szamała rosół z makaronem :) ale nie pamiętam jak to było z tym wprowadzaniem wtedy. Jeszcze raz przepraszam za zdublowanie postów.

reklama
ja daje z miesiem od 2 dni, zwyklych warzywnych nie chcial jesc, te z miesem chociaz pare lyzek zje.

dajcecie kaszke butelka? jesli tak to przez jakie smoczki? chcialam tac malemu kaszke przez TT smoczki od kaszki, ale od razu sie zakrztusil i skonczylo sie histeria i w ogole nic nie zjadl, nawet mleka nie chcial tylko wrzask byl jak chcialam butle dac :/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry