Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
↲My z reguły łyżeczką kaszke jemy, ale jak widzę że mały ma gorszy humor to bierzemy smoczek trójprzepływowy i robimy rzadszą kaszke. smoczek do kaszki to porażka niestety. Za duża dziura i odruch wymiotny od razu.ja daje z miesiem od 2 dni, zwyklych warzywnych nie chcial jesc, te z miesem chociaz pare lyzek zje.
dajcecie kaszke butelka? jesli tak to przez jakie smoczki? chcialam tac malemu kaszke przez TT smoczki od kaszki, ale od razu sie zakrztusil i skonczylo sie histeria i w ogole nic nie zjadl, nawet mleka nie chcial tylko wrzask byl jak chcialam butle dac :/
laseczki a tarłyscie jabłuszka czy dajecie ze słoiczkow mama mowi ze mam trzec .........hm...
u nas kaszka idzie z łyżeczką w parze :-) Ol jest fanką łyżeczek ;-) jak ją karmię, to czasem muszę dać jej drugą łyżeczkę, bo z ręki mi wyrywa ;-)
jabłka dawałam swoje, z tym że je gotowałam.