• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

peperka ja daje przez kubek niekapek czasem:) a czasem lyzeczka zalezy jak lezy.

Ja z mieskiem jeszcze poczekam:)) Moj smrodek je jak na razie wszystko.Tylko kaszka bananowa plul na odleglosc.Kupilam malinowa i za kilka dni sprobuje.

reklama
ja daje z miesiem od 2 dni, zwyklych warzywnych nie chcial jesc, te z miesem chociaz pare lyzek zje.

dajcecie kaszke butelka? jesli tak to przez jakie smoczki? chcialam tac malemu kaszke przez TT smoczki od kaszki, ale od razu sie zakrztusil i skonczylo sie histeria i w ogole nic nie zjadl, nawet mleka nie chcial tylko wrzask byl jak chcialam butle dac :/
↲My z reguły łyżeczką kaszke jemy, ale jak widzę że mały ma gorszy humor to bierzemy smoczek trójprzepływowy i robimy rzadszą kaszke. smoczek do kaszki to porażka niestety. Za duża dziura i odruch wymiotny od razu.

u nas kaszka idzie z łyżeczką w parze :-) Ol jest fanką łyżeczek ;-) jak ją karmię, to czasem muszę dać jej drugą łyżeczkę, bo z ręki mi wyrywa ;-)

jabłka dawałam swoje, z tym że je gotowałam.

reklama
u nas kaszka idzie z łyżeczką w parze :-) Ol jest fanką łyżeczek ;-) jak ją karmię, to czasem muszę dać jej drugą łyżeczkę, bo z ręki mi wyrywa ;-)

jabłka dawałam swoje, z tym że je gotowałam.

z tą druga łyzeczką to jest myśl:-) musze wyprobować:-) bo zabierał mi dzisiaj łyżeczka i pryskał na wszystkie strony deserkiem:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry