• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie i przepisy maluszków

Mój mały jest strasznie śmieszny, kiedy jemy łyżeczką. Już jak widzi, że niosę jego miseczkę, to jest taka radość :-D:-D A przy jedzeniu non stop nawija :eek::-D Chyba daje znać, że smakuje. Też czasami próbuje mi wyrwać łyżkę :-) A jak się jedzonko skończy, to jest zawiedziony, że to już koniec. Mam taki ubaw z niego :-D

reklama
Moja mała też babelkuje, albo próbuje zjeść śliniak. Łyżeczke daje jej do łapki to pcha do bużki. Dzisiaj dokupiłam łyzeczek płytszych bo miałam małe ale pakowne.Zrobiłam też zapas soczków z bobofruta i obiadków .Z gerbera znalazłam jabłuszko z kaszą manną.

Ostatnia edycja:
ja też wczoraj zrobiłam zapas ale tylko zupek, mam teraz chyba z 30 słioczków.
moja Pola to pluje jedzonkiem ale tylko wtedy kiedy mój M ją karmi, ma wtedy taką frajdę :)

a moj obojętnie co dostaje do jedzenia to zawsze na początku jest mina w stylu "co wy mi dajecie, ja na pewno tego nielubie", a potem dopiero poczuje ze to jest dobre i juz ladnie dzioba otwiera

Dziewczyny mam dylemat odnośnie pomidora w daniu Gerbera z rybą. Nie wiem, czy podać Szymkowi dzisiaj, czy jeszcze się wstrzymać ze względu na tego pomidora. Jak myślicie?

a ja mojemu planuje wlasnie przyrządzic danie z pomidorkiem, bo widziałam wlasnie w tym daniu, takze mysle ze zrobie cos w stylu pomidorowki, ale jakies warzywka zmiksowane i do tego pomidor, pomysle, nie wiem jeszcze co mi z tego wyjdzie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry