Jula201906
Fanka BB :)
Hej,
Ile razy na dobę karmiłyście piersią( w dzień i w nocy) i udało Wam się zająć w ciążę?
Ile razy na dobę karmiłyście piersią( w dzień i w nocy) i udało Wam się zająć w ciążę?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
PowodzeniaHmmm. Mi się jeszcze nie udałosynek ma 9 miesięcy i zeszliśmy do 2-3 karmień na dobę i dopiero pojawił się pierwszy okres. Nie wiem czy owulacja również wróciła. Robię testy owu ale narazie nie pokazuja owu, choć czytałam, że karmienie piersią może fałszować testy. Niemniej mam nadzieję, że niedługo uda nam się zmajstrować rodzeństwo dla synka
![]()
To prawda, jest o tym nawet w ulotce. Testy mogą wychodzić fałszywe przy kp.Hmmm. Mi się jeszcze nie udałosynek ma 9 miesięcy i zeszliśmy do 2-3 karmień na dobę i dopiero pojawił się pierwszy okres. Nie wiem czy owulacja również wróciła. Robię testy owu ale narazie nie pokazuja owu, choć czytałam, że karmienie piersią może fałszować testy. Niemniej mam nadzieję, że niedługo uda nam się zmajstrować rodzeństwo dla synka
![]()
Wiem że każdy organizm inny, ale psychika jak się chce zajść w ciążę to drugieJa zaszłam w ciążę dwa razy karmiąc piersią. Karmiłam ok 6 razy na dobę. Ogólnie nie liczy się ilość karmień, bo każdy organizm jest inny. Jedna będzie musiała odstawić całkowicie, druga zajdzie karmiąc co 2h. Najważniejsze, aby wróciła owulacja.
Byłaś u ginekologa? Miewasz już owulację?
To jeżeli owulacja wróciła, to twoja ilość karmień jest odpowiedniaWiem że każdy organizm inny, ale psychika jak się chce zajść w ciążę to drugieI chce się wiedzieć kto i ile że się udało
tak byłam, wszystko gra, owulacja wróciła
![]()