sami
Fanka BB :)
My też jesteśmy na Bebilonie i mały jeszcze ani razu nie miał kolki, raz tylko przez jakieś pół godzinki strasznie płakał i masowałam mu brzuszek i potem zrobił kupke ale taką twardą a wtedy był przez tydzień na mleczku Nan 1. Teraz jesteśmy na Bebilonie i jest super i podaje też herbatke koperkową Hippa. Maluszek robi ładne kupki.
na kolki i oddanie gazów. Infakol moja dzidzia nie cierpi wyplówa i płacze:sick: . Mam jeszcze jeden poważniejszy problem.Moja dzidzia ma problemy z robieniem kupek robi je tylko jak mu włoże czopek glicerynowy to zrobi bez wysiłku raz dzienie czyli ranu i już więcej nie. A bez czopku to straszna menczarnia dla niego pręży się z wysiłku robi się czerwony podaje mu dużo cherbatek koperkowych,rumiankowych na uwolnienie gazów tak jak zalecił pedjatra i nic
. Przecież nie bendzie brał cały czs czopków.lekarz kazał mu dać mleko Nan 1. i być może to od mleka. Ale jakie inne mu dawać
Może spróbuj zmienić mleko, bo sztuczne wywoływanie kupeczek spowoduje, że maluszek sam nie zrobi. Ja rozmawiałam z pediatrą i może się zdarzyć, że niemowlaczek zrobi jedną kupkę na tydzień, ale jak nie są twarde i mały nie płacze i nie napina sie przy robieniu kupki to nie ma powodu do zmartwienia.