Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie wiem stary nie byl ale ten smrodek na dlugo mi w pamieci pozostanie, czy tak wlasnie krolik pachnie?? nie wiem do czego porownac cos jak stare gotowane gacie 
wiesz co ją mam ten sam problem,a próbowałaś przez sen?może spróbuj,u mnie tylko to działa inaczej nawet potrafi nie jest 14godzin a nie wypije mleka,więc muszę też z nimi walczyć...i rozumiem jak to trudne kiedy dziecko nie chce jeść
a spróbuj poslodzic mu te mleko,tak żeby było naprawe słodkie,może tak się uda,a dodajesz mu do mleka kaszki albo kleiku?
więc nie wiem co jest grane?u mnie to samo królik nie smierdział....koriander ja gotuje Michaśkowi zupkę na króliku, ale daje takie małe porcje (z jednego wyszło mi 30 kawałków) i nie zauważyłam żadnego przykrego zapachuwięc nie wiem co jest grane?

dla mnie to za wczesnie...;]ja dziś chciałam dac jogurt naturalny, ale jak posmakował to pluł dalej niż widział, widac nie gotowy jeszcze jest na to, za jakiś czas znów spróbuję
nie dziwię się, mi czasami sam jogurt naturalny ciężko przełknąć;-) ja na razie dawałam HIPPA - Jogurt & Owoce