reklama

Karmienie maluszkow

A ja sama robie zupki małemu i deserki:-)
Deserek to własnie robie z championa z sadu mojego taty:-) i dodaje marchewki i jest takie pycha, maly wcina ze ojj... :tak: :-)
a zupki to ze swoich warzyw mam i dodaje królika, tez własnej chodowli :-D

reklama
A ja mam wlasnie pytanie odnosnie krolika..bo wczoraj pierwszy raz w zyciu go gotowalam i tak smierdzialo w calym domu :no: nie wiem stary nie byl ale ten smrodek na dlugo mi w pamieci pozostanie, czy tak wlasnie krolik pachnie?? nie wiem do czego porownac cos jak stare gotowane gacie :eek:

Pisala na ogólnym ale tutaj te z napiszę. Moje dziecko obraziło się na mleko i nie wiem co robić :( Od 3 dni ani razu nie wypił mleka z butli :( tylko kaszka). Więc myslałam ze może dziąsła go bolą ale inne picie chetnie pije z butli. Dzisiaj próbowałam dac mu mleko z kubeczka i jak tylko poczuł ze to mleko to wypluwał a jak wlałam wodę z soczkiem to od razu pił :( Juz nie wiem co robić :(. Czy to może miec związek z tym ze od 2 tyg przeszlismy na mleko 2 ? Ale nadal z tej samej firmy. Może powinnam inne mleko kupić ? Może ktoś miał taki przypadek? dziewczyny doradzcie mi coś??

koriander- według mnie królik smierdzi jak się go gotuje bo mama czasem gotowała i nigdy nie moglam znieść tego zapachu :(

Ile razy w tygodniu dajecie maluchom jogurt?
Ja przez 2 dni podałam w małej ilości ten jogurt z owocami po 6 m-cu, wszystko jest ok i zastanawiam się jak często powinnam go dawać?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry