koriander
Fanka BB :)
jesli chodzi o kisiel to w zaleznosci z jakich owocow robisz, bo ziemniaki juz dajesz wiec maka ziemniaczana nie zaszkodzi, a jak go zrobisz z owocow ktore Gaja je to nie ma przeciwskazanale tak ogólnie kiedy mozna podać??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
jesli chodzi o kisiel to w zaleznosci z jakich owocow robisz, bo ziemniaki juz dajesz wiec maka ziemniaczana nie zaszkodzi, a jak go zrobisz z owocow ktore Gaja je to nie ma przeciwskazanale tak ogólnie kiedy mozna podać??
hehhe fifi wciaga kisiel jak odkurzacz normalniekoriander dzięki za pomysł
![]()
kasiaj smacznego
lena chyba nie ma jakiegos ogolnego zalecenia od kiedy, polegaj na wlasnej intuicji
a mi sernik rosnie i salatka sie robi a juz tak sie objadlam po drodze ze chyba nic w siebie nie wcisne![]()
jedno starte jabłko, kubek wody, zagotowałam, w drugim kubku 2 łyżeczki kartoflanki w odrobinie wody rozprowadziłam, jak się jabłko gotowało to dodałam kartoflanke i zagotowałam
przez moment pomyślałam że zapomnieli zmiksować lub coś w tym stylu :-) Kiedy podałam małemu to zrobił wielkie oczy a potem się zajadał :-) Anecznik mój za nic nie chce kawałków, pluje nimi albo się krztusi i nie wiem jak go przekonać do takiego jedzenia?
A dajesz mu do gryzienia skórkę od chleba??