• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie maluszkow

Kamil też nie chciał pić, kupiłam mu ten kubek Lovi 360 co Kasia pisała. Po paru dniach załapał o co chodzi a teraz też już nie chce z niego pić tylko ze zwykłego kubka. Jednak z różnym skutkiem. Pewnie jeszcze ma na czas :-)

reklama
Mój je na drugie śniadanie: jajecznica, parówka, kanapeczka, szyneczka... często je to co ja, więc zazwyczaj kanapeczki z chudą szyneczką i pomidorkiem ;)

A jaki biały serek dajecie??
Gaja to chyba jadła wszystko co już mogła;)
a jakie warzywa na surowo dajecie oprócz pomidora i ogórka???Sałate któraś daje??

Mój Kamil należy do wyjątków potwierdzających regułę że dzieci nie lubią szpinaku i wątróbki :-) Dziś dostał to drugie i jadł aż mu sie uszy trzęsły nawet kiedy ostygła, a on do tej pory nie jadł nic co ostygło :-) nawet obiad czasem podczas jedzenia musiałam mu ponownie podgrzewać :-)

reklama
Mój Kamil należy do wyjątków potwierdzających regułę że dzieci nie lubią szpinaku i wątróbki :-) Dziś dostał to drugie i jadł aż mu sie uszy trzęsły nawet kiedy ostygła, a on do tej pory nie jadł nic co ostygło :-) nawet obiad czasem podczas jedzenia musiałam mu ponownie podgrzewać :-)
hehe dobry z niego łobuz;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry