reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie maluszkow

reklama
Oskar pije mleko tylko na noc robie mu 210 i często dorabiam jeszcze 90, w nocy wypija 210 i nad ranem 150. W ciągu dnia deserki i normalne jedzoko. Kaszkę kakaową poprostu uwielbia.

ola :szok:
Miki mleka pije sporo. wieczoremprzed snem 210-240ml mm z kaszka, potem po 6h 180ml mleka, sniadanko rozne np kanapki, parowka, jajecznica, potem kolo 10 przed snem mm 150ml lub serek, kanapka, obiad i podwierczorek tez roznie zalezy co mam, budyn, kisiel, mm, badz cus innego;P
w miedzyczasie lubi zjesc ze 2 pomidory cale, badz ogorka...
do tego jego kupy.... dobijaja mnie zapachem :D hehehehe

ola :szok:
Miki mleka pije sporo. wieczoremprzed snem 210-240ml mm z kaszka, potem po 6h 180ml mleka, sniadanko rozne np kanapki, parowka, jajecznica, potem kolo 10 przed snem mm 150ml lub serek, kanapka, obiad i podwierczorek tez roznie zalezy co mam, budyn, kisiel, mm, badz cus innego;P
w miedzyczasie lubi zjesc ze 2 pomidory cale, badz ogorka...
do tego jego kupy.... dobijaja mnie zapachem :D hehehehe

:szok: mój ostatnio tylko mleko, nic nie chce jeść- kanapka, parówka, pomidor dla nas to abstrakcja

zyrraffka u nas kanapka wyglada tak ze chleb smaruje maslem i mu daje i se je sam. Wedliny nienawidzi i wyrzuca wiec juz mu nie daje ;]
a Pomidory to moglby i ogorki jesc po 5 sztu dziennie ale potem nie wyrabiam z pampersami to mu je ograniczam....:no:

chlebek z masełkiem Łukasz zje, a reczej zliże masło i troszkę chlebka zje ale jak cokolwiek innego mu połozę na chleb to już nie tknie tego, chyba że rozmaze dookoła\

reklama
zyrraffka u nas kanapka wyglada tak ze chleb smaruje maslem i mu daje i se je sam. Wedliny nienawidzi i wyrzuca wiec juz mu nie daje ;]
a Pomidory to moglby i ogorki jesc po 5 sztu dziennie ale potem nie wyrabiam z pampersami to mu je ograniczam....:no:

Karolina kanapki je podobnie. Wędlinę wywala. Ostatnio zaczęłam kupowac słoiczki Gerbera indyk i kurczak i tym smaruję jej kanapki.
No i jeszcze z babcinym dżemem zje, ale raczej nie daję.

Do góry