reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Karmienie maluszkow

Moja wsuwała "obiadek marchewka" Gerbera tak że jej się uszy trzęsły - wczoraj pochłonęła ponad pół słoiczka i chciała jeszcze :) a na kolację zjadła połowę kaszki na dobranoc z biszkoptami Hippa (to jest taki duży słoiczek) i też jakby było więcej to by pewnie zjadła :) Doprawiła później mlekiem 100ml.

Hefi a ta kaszka to zawiera już gluten? Ja z glutenem poczekam aż skończy 5 m-c, a w jakim ilościach się go powinno wprowadzać, bo twoja wczoraj zjadła pół słoiczka, wcześniej dawałaś mniej?

reklama
Hefi a ta kaszka to zawiera już gluten? Ja z glutenem poczekam aż skończy 5 m-c, a w jakim ilościach się go powinno wprowadzać, bo twoja wczoraj zjadła pół słoiczka, wcześniej dawałaś mniej?

w 1 dzień dostała 1 łyżeczkę, w 2 dzień 3 łyżeczki (właśnie ze względu na gluten który jest w tej kaszce, chciałam sprawdzić jak zareaguje) i jako że nie było reakcji niepokojących to wczoraj poszalałyśmy :)

Już podajecie gluten?? Jej ja myślałam, że dopiero po 5 miesiącu najwcześniej.

koriander mojemu też kaszka nie podchodzi. Raczej zjeść to zje ale potem ma problemy z brzuszkiem więc mu nie podaje. Zostałam przy kleiku kukurydzianym zmieszanym ze słoiczkiem :-)

Ostatnia edycja:
Byłam w zeszłym tygodniu u alergologa i kazał już podawać kaszkę mannę z mlekiem czyli gluten, a wczoraj byłam u gastrologa i na gluten jeszcze za wcześnie, po 5 miesiącu jest jakieś okienko immunologiczne i wtedy się powinno podawać. Być tu mądry:-/

reklama
Do góry