• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Karmienie naszych maluszkow

Głupio mi spytać...Bo to pewnie mega wstyd ale...ale nie wiem co to ten grysik????Ja nigdy nie jadałam zupek mlecznych ani nic w tym stylu więc mam nadzieję,że stąd moja niewiedza a nie z głupty:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:o

reklama
MARTUŚ ale to nie są frytki ze sklepu i takich swoiskich jeszcze nierobiłam w piekarniku i nie wiem co by z nich było.
KOCIU masz prawo nie wiedzieć.Grysik to nic innego jak kasza manna ,wystarczy tylko zagotować mleko i powoli wsypywać kasze manne.Ale trzeba uwazać żeby nie przesadzić.Grysik musi rzadki bo zaraz gęstnieje,więc jak będziesz robić to musisz patrzeć i sypać po troszku i odczekać chwilkę a jak będzie zbyt rzadkie to dosypać ,jeszcze troszkę.Gotujemy to przez chwilke ,ja osobiściee jeszcze dosładzam.Można polać ociupińką soku.Ale zapytaj mamy ,ona powinna wiedzieć.

a my do roku bylismy tylko na piersi.mimo mojej zaawansowanej ciazy.dopiero poziej zaczelisym powoli nowosci wprowadzac i tak do tej pory urozmaicamy diete. a Wy jak dlugo karmilyscie maluszki piersia??

Julia,napawdę karmilas tylko piersia do roku?:confused::confused::confused::confused::confused::szok: przeciez maluszki potrzebują innych składników niz mleko duzo wczesniej!:tak: ja karmiłam piersią az Oliś skonczył rok i miesiąc,ale juz od 5 miesiąca wprowadzalismy deserki,kaszki itp....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry