reklama

Karmienie naszych maluszkow

u nas znowu lekarz uważa kaszki za najbardziej bezpieczne dla dziecka crddddd vfgcc ssm njjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhc fgvb gftfvrh ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,

to pierwsze ja piszę a to pod spodem pan oskarktórego mam na kolanach :-D :-D :-D :-D v
:-D :-D :-D Wiola,a ja myslałam ze to jakaś skomplikowana nazwa kaszki,dopiero potem się skapnęłam;-)

reklama
u nas znowu lekarz uważa kaszki za najbardziej bezpieczne dla dziecka crddddd vfgcc ssm njjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhc fgvb gftfvrh ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,

to pierwsze ja piszę a to pod spodem pan oskarktórego mam na kolanach :-D :-D :-D :-D v

A ja myślałam Wiolu, że ty na jakiejś imprezie (albo po) i ci się palce plączą. :-D;-)

wlasnie wiem Wiolus, bo chcialam kupic w polskim sklepie, bo chcialam podawac do butli, zeby sobie maly ciagnal, ale wszystkie sa ryzowe:-(
A te amerykanskieto sa platki owsiane, to tutaj polecaja na poczatek, ale to musze lyzeczka, bo przez dziurke w butli nie przejdzie

To chyba jest tak,że lekarze mają po postu jakieś swoje zdanie na dany temat...Mnie na przykład pediatra powiedziała,jak zapytałam jaką tę kaszkę będę mogła Niuni podawać ,jak unormują się W KOŃCU kupy,czy właśnie kukurydzianą to ona zapytała czy chcę mieć mały czołg w domu...Podobno dla takich maluchów,które dopiero zaczynają się więcej ruszać lepsze są ryżowe bo mnie tuczą i lepiej"się trawią"...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry